VIDEO: Prizor s slovenske avtoceste: Poglej, kako je peljal drva!

Slovenski policisti so na družbenem omrežju Facebook danes objavili video posnetek, ob katerem se boste prijeli za glavo.

Voznik traktorja je s prikolico polno drv zapeljal kar na avtocesto, da bi na cilj prispel čimprej.

"Včasih bližnjica ni najboljša izbira," so ob video posnetku zapisali slovenski policisti. Spremljamo lahko voznika traktorja s prikolico, ki se je na avtocesto podal kljub dejstvu, da se tam s takšnim vozilom ne smemo peljati.

"Na avtocesti vozniki motornih vozil razvijejo visoke hitrosti in ne pričakujejo tako počasnega vozila na cesti, tako dejanje je zelo nevarno in zato tudi prepovedano. Vozite pametno, vozite varno," so še zapisali ob video posnetku na Facebook strani Slovenska policija / The Slovenian police.

Poglejte si nenavaden prizor z naše avtoceste, pri katerem lahko spremljamo voznika traktorja, ki si je bližnjico izbral kar prek avtoceste. Zagotovo pa ni imel niti vinjete.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978