VIDEO: Prizor s tekme v Stožicah, ki se mu danes smeji vsa Slovenija!

Na pretekli tekmi v Stožicah, kjer poteka evropsko prvenstvo v futsalu, so organizatorji gledalce zabavali tudi s tako imenovano "Kiss Cam", pri kateri se kamera v obliki srčka ustavi na paru, nato pa si osebi morata izmenjati poljub. Onkraj luže je omenjena domislica pravi spektakel, ki vedno znova navduši vse gledalce.

S kamero so te dni v Stožicah posneli tudi dekle in fanta, ki pa ni obrodila sadov. Fant je bil zatopljen v mobilni telefon, dekle pa se je na vse pretege trudila, da bi od njega dobila poljub.

In ker se fant zanjo ni zmenil, je posredovala kar maskota Trigi, video posnetek pa je zdaj na spletu prava uspešnica. Oglejte si, kaj je posnela kamera na pretekli tekmi v Stožicah!
0
Irena Tabernik
Pred 14 tedni
Temu ni pomoči....
0
Drago Kepa
Pred 15 tedni
Kakše debil je pa to. Ne morem verjet ignorira jo na polno. Ne bi šel nazaj k njemu pa, če plača bukselj.
1
Tamara Brusic
Pred 16 tedni
Bols da je sama . Kot pa s takim invalidom....
0
Albin Dizdarević
Pred 16 tedni
Toti pa je pravi tropijak.....
1
Nevenka Jovanovič
Pred 16 tedni
Ta ubogi sirotek zasvojen s telefonom si zasluži samo še brco.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala