VIDEO: Prizor s tekme v Stožicah, ki se mu danes smeji vsa Slovenija!

Na pretekli tekmi v Stožicah, kjer poteka evropsko prvenstvo v futsalu, so organizatorji gledalce zabavali tudi s tako imenovano "Kiss Cam", pri kateri se kamera v obliki srčka ustavi na paru, nato pa si osebi morata izmenjati poljub. Onkraj luže je omenjena domislica pravi spektakel, ki vedno znova navduši vse gledalce.

S kamero so te dni v Stožicah posneli tudi dekle in fanta, ki pa ni obrodila sadov. Fant je bil zatopljen v mobilni telefon, dekle pa se je na vse pretege trudila, da bi od njega dobila poljub.

In ker se fant zanjo ni zmenil, je posredovala kar maskota Trigi, video posnetek pa je zdaj na spletu prava uspešnica. Oglejte si, kaj je posnela kamera na pretekli tekmi v Stožicah!
0
Irena Tabernik
Pred 4 dnevi
Temu ni pomoči....
0
Drago Kepa
Pred 2 tedni
Kakše debil je pa to. Ne morem verjet ignorira jo na polno. Ne bi šel nazaj k njemu pa, če plača bukselj.
1
Tamara Brusic
Pred 2 tedni
Bols da je sama . Kot pa s takim invalidom....
0
Albin Dizdarević
Pred 2 tedni
Toti pa je pravi tropijak.....
1
Nevenka Jovanovič
Pred 2 tedni
Ta ubogi sirotek zasvojen s telefonom si zasluži samo še brco.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!