VIDEO: Prizor s tekme v Stožicah, ki se mu danes smeji vsa Slovenija!

Na pretekli tekmi v Stožicah, kjer poteka evropsko prvenstvo v futsalu, so organizatorji gledalce zabavali tudi s tako imenovano "Kiss Cam", pri kateri se kamera v obliki srčka ustavi na paru, nato pa si osebi morata izmenjati poljub. Onkraj luže je omenjena domislica pravi spektakel, ki vedno znova navduši vse gledalce.

S kamero so te dni v Stožicah posneli tudi dekle in fanta, ki pa ni obrodila sadov. Fant je bil zatopljen v mobilni telefon, dekle pa se je na vse pretege trudila, da bi od njega dobila poljub.

In ker se fant zanjo ni zmenil, je posredovala kar maskota Trigi, video posnetek pa je zdaj na spletu prava uspešnica. Oglejte si, kaj je posnela kamera na pretekli tekmi v Stožicah!
0
Irena Tabernik
Pred 1 mesecem
Temu ni pomoči....
0
Drago Kepa
Pred 1 mesecem
Kakše debil je pa to. Ne morem verjet ignorira jo na polno. Ne bi šel nazaj k njemu pa, če plača bukselj.
1
Tamara Brusic
Pred 1 mesecem
Bols da je sama . Kot pa s takim invalidom....
0
Albin Dizdarević
Pred 1 mesecem
Toti pa je pravi tropijak.....
1
Nevenka Jovanovič
Pred 1 mesecem
Ta ubogi sirotek zasvojen s telefonom si zasluži samo še brco.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena