VIDEO: Prizor s tekme v Stožicah, ki se mu danes smeji vsa Slovenija!

Na pretekli tekmi v Stožicah, kjer poteka evropsko prvenstvo v futsalu, so organizatorji gledalce zabavali tudi s tako imenovano "Kiss Cam", pri kateri se kamera v obliki srčka ustavi na paru, nato pa si osebi morata izmenjati poljub. Onkraj luže je omenjena domislica pravi spektakel, ki vedno znova navduši vse gledalce.

S kamero so te dni v Stožicah posneli tudi dekle in fanta, ki pa ni obrodila sadov. Fant je bil zatopljen v mobilni telefon, dekle pa se je na vse pretege trudila, da bi od njega dobila poljub.

In ker se fant zanjo ni zmenil, je posredovala kar maskota Trigi, video posnetek pa je zdaj na spletu prava uspešnica. Oglejte si, kaj je posnela kamera na pretekli tekmi v Stožicah!
0
Irena Tabernik
Pred 26 tedni
Temu ni pomoči....
0
Drago Kepa
Pred 27 tedni
Kakše debil je pa to. Ne morem verjet ignorira jo na polno. Ne bi šel nazaj k njemu pa, če plača bukselj.
1
Tamara Brusic
Pred 27 tedni
Bols da je sama . Kot pa s takim invalidom....
0
Albin Dizdarević
Pred 28 tedni
Toti pa je pravi tropijak.....
1
Nevenka Jovanovič
Pred 28 tedni
Ta ubogi sirotek zasvojen s telefonom si zasluži samo še brco.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...