VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!

Slovenijo danes obkroža video posnetek nenavadnega incidenta, ki se je pripetil v ljubljanski Šiški.

Tam je eden izmed redarjev med delom na tla spravil kolesarja, s katerim se je zapletel v spor, video posnetek pa je hitro zaokrožil po spletu.

Bralec Jaka je v uredništvo Slovenskih novic poslal video posnetek preteklega dogajanja, ob tem pa zapisal, da je bil pred stolpnico v Šiški priča pretresljivemu dogodku. Mimoidoči kolesar naj bi ogovoril mestnega redarja med nalaganjem avtomobila s pajkom, ko se je vse spremenilo v pravo dramo.

Mestni redar je gospoda na silo zvlekel s kolesa in ga podrl na tla, pozneje pa sta mu na pomoč priskočila še dva redarja. Avtor posnetka je zapisal, da takšno ukrepanje nikakor ne more biti posledica izrečenih besed med kolesarjem in redarjem.

Redar na tla podrl kolesarja:


Ob tem je še zapisal, da se mu zdijo dejanja mestnega redarstva nesprejemljiva, zaradi incidenta pa je bil tudi sam zelo pretresene. V prihodnje si želi, da se takšne stvari v naši državi ne bi dogajale.

Kakšno je vaše mnenje o postopanju redarja v video posnetku? Dogodek je bil prijavljen tudi policiji, po vsej verjetnosti pa je kazen dobil gospod na kolesu.

Okrepitve na kraju incidenta:

0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Bajsi jih prav fasal šele bo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot