VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!

Slovenijo danes obkroža video posnetek nenavadnega incidenta, ki se je pripetil v ljubljanski Šiški.

Tam je eden izmed redarjev med delom na tla spravil kolesarja, s katerim se je zapletel v spor, video posnetek pa je hitro zaokrožil po spletu.

Bralec Jaka je v uredništvo Slovenskih novic poslal video posnetek preteklega dogajanja, ob tem pa zapisal, da je bil pred stolpnico v Šiški priča pretresljivemu dogodku. Mimoidoči kolesar naj bi ogovoril mestnega redarja med nalaganjem avtomobila s pajkom, ko se je vse spremenilo v pravo dramo.

Mestni redar je gospoda na silo zvlekel s kolesa in ga podrl na tla, pozneje pa sta mu na pomoč priskočila še dva redarja. Avtor posnetka je zapisal, da takšno ukrepanje nikakor ne more biti posledica izrečenih besed med kolesarjem in redarjem.

Redar na tla podrl kolesarja:


Ob tem je še zapisal, da se mu zdijo dejanja mestnega redarstva nesprejemljiva, zaradi incidenta pa je bil tudi sam zelo pretresene. V prihodnje si želi, da se takšne stvari v naši državi ne bi dogajale.

Kakšno je vaše mnenje o postopanju redarja v video posnetku? Dogodek je bil prijavljen tudi policiji, po vsej verjetnosti pa je kazen dobil gospod na kolesu.

Okrepitve na kraju incidenta:

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Bajsi jih prav fasal šele bo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere