VIDEO: Reševalci jezni na tovornjakarja, ki jim je podaljšal čas do bolnišnice

Te dni je Slovenijo obkrožil video posnetek z avtoceste, pri katerem je reševalcem NMP Postojna voznik tovornega vozila podaljšal pot do bolnišnice.

Ob vzpostavljenem reševalnem pasu je tovornjakar bil edini voznik, ki se ni pravilno razvrstil, reševalci pa so ob tem izgubili nekaj dragocenih sekund.

"Ena sama, ne prav razvita, voznikova glava lahko pomembno podaljša čas do bolnišnične oskrbe pacienta. Video nam pošilja Nujna Medicinska Pomoč Postojna, mi pa jim pošiljamo želje po mirnem vikendu na najbolj obremenjeni avtocesti v Sloveniji," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah.

Voznik tovornega vozila iz Italije se na naši avtocesti ni pravilno razvrstil, zaradi česar je reševalno vozilo za nekaj časa obstalo. Naposled se je le umaknil, a so reševalci izgubili dragocene sekunde.

Poglejte si nespametno dejanje voznika tovornega vozila iz Italije, zaradi katerega so reševalci NMP Postojna za nekaj časa obtičali na avtocesti.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!