VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!

Na Facebook omrežju je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje enega izmed voznikov na slovenski avtocesti.

Ta je pri veliki hitrosti sledil reševalnemu vozilu na nujni vožnji, s svojim početjem pa ogrožal reševalno ekipo, pacienta, sebe in ostale udeležence v prometu.

"Danes smo izredno razočarani nad prikazanim na cestah. Egoizma, primitivizma, objestnosti polne ceste, za konec dneva, ko se je promet pa nekoliko umiril, pa dobimo še spodnji posnetek," so ob objavi na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah zapisali avtorji prispevka.

Ob tem so dodali, da je priključitev intervencijskemu vozilu podlo in nevarno dejanje, saj ogroža celotno posadko vozila, sebe in pacienta, če gre za reševalno vozilo.

"S takimi primeri se, predvsem reševalci, srečujejo na dnevni bazi in samo usposobljenosti voznikov gre zahvala, da se še ni zgodilo kaj hujšega," so še zapisali. Kazen za takšno ravnanje je 300 eur, spornemu vozniku na posnetku pa bi lahko očitali še druge prekrške.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Kaj pa je naredil napak? Mar ne vidite, da vozi Audija? Taki smejo. Še Policija to ve...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot