VIDEO: Saj ni res, pa je! To je počela na dvopasovnici sredi Ljubljane

Človeška neumnost več kot očitno ne pozna meja. Včeraj je na spletu pristal video posnetek z Roške ceste v Ljubljani, v katerem je moč videti nespametno dejanje.

Ženska je kar sredi dvopasovnice potiskala dva vozička, mnogi vozniki pa so se ji morali umikati.

Na omenjenem odseku pri Cukrarni, kjer čez reko Ljubljanico poteka most, je prepovedana tako vožnja s kolesom, kot tudi hoja. Pešci in kolesarji lahko namreč Ljubljanico prečkajo pod mostom, a ženska v posnetku se za takšno dejanje ni odločila.


Na Roški cesti je tako v smeri proti ljubljanskemu UKC-ju potiskala dva vozička, s svojim dejanjem pa ogrožala ostale udeležence v prometu.

Njeno nespametno dejanje so z vrha Cukrarne posneli delavci, ki tam prenavljajo stavbo. Le kaj si je mislila ženska? To najbrž ve le sama...

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kura..., se ve.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!