VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnoge

Le nekaj ur nazaj je na spletu pristal video posnetek, v katerem so s pomočjo drona povsem na blizu posneli škodo, ki je nastala ob preteklem požaru na katedrali Notre-Dame sredi Pariza.

Strokovnjaki zdaj pravijo, da bo obnova trajala več desetletji, na pomoč pa so priskočili tudi številni bogati Francozi.

Francoski predsednik Emmanuel Macron je v svojem nagovoru dejal, da bodo znamenito katedralo Notr-Dame obnovili v petih letih, a strokovnjaki so drugačnega mnenja. Ti pravijo, da bo obnova zagotovo trajala več desetletji.


The Sun, Youtube / Ruptly
Gasilci so potrebovali kar devet ur, da so dokončno pogasili požar na katedrali sredi Pariza, zdaj pa so na delu preiskovalci in številni strokovnjaki, ki preverjajo trdnost ostale strukture.

Poglej še: VIDEO: Tako se je med požarom katedrale Notre-Dame porušil zvonik

Na spletu pa je danes pristal tudi video posnetek iz zraka, ki razkriva škodo, ki je nastala na katedrali Notre-Dame. Streha je povsem uničena, porušen je tudi znameniti zvonik.

Poglejte si, kako katedrala Notre-Dame izgleda dva dni po uničujočem požaru.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...