VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnoge

Le nekaj ur nazaj je na spletu pristal video posnetek, v katerem so s pomočjo drona povsem na blizu posneli škodo, ki je nastala ob preteklem požaru na katedrali Notre-Dame sredi Pariza.

Strokovnjaki zdaj pravijo, da bo obnova trajala več desetletji, na pomoč pa so priskočili tudi številni bogati Francozi.

Francoski predsednik Emmanuel Macron je v svojem nagovoru dejal, da bodo znamenito katedralo Notr-Dame obnovili v petih letih, a strokovnjaki so drugačnega mnenja. Ti pravijo, da bo obnova zagotovo trajala več desetletji.


The Sun, Youtube / Ruptly
Gasilci so potrebovali kar devet ur, da so dokončno pogasili požar na katedrali sredi Pariza, zdaj pa so na delu preiskovalci in številni strokovnjaki, ki preverjajo trdnost ostale strukture.

Poglej še: VIDEO: Tako se je med požarom katedrale Notre-Dame porušil zvonik

Na spletu pa je danes pristal tudi video posnetek iz zraka, ki razkriva škodo, ki je nastala na katedrali Notre-Dame. Streha je povsem uničena, porušen je tudi znameniti zvonik.

Poglejte si, kako katedrala Notre-Dame izgleda dva dni po uničujočem požaru.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonMaskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Oče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereRomuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za psePo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Osvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti