VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...

Na Facebook strani "Slovenski državni gozdovi" se je pojavil video posnetek, ki sta ga sodeč po opisu med delom v gozdu posnela Blaž Bolarič in Jure Debevec.

Med sečnjo dreves sta dobila nepričakovanega gosta - v gozdu se jima je povsem približal veliki rjavi medved, ki se njune prisotnosti ni ustrašil.

Blaž in Jure sta medvedjega lepotca srečala na cesti proti Jurjevim dolinam na Snežniku, kamor sta se odpravila na delo v državne gozdove. Ob posnetku so še zapisali, da so takšni posebni trenutki brez dvoma ena od prednosti dela v gozdu.


Slovenski državni gozdovi, Facebook
Medved se je po gozdu sprehajal nedaleč od snemalca, med njegovim pohodom pa sta ga Slovenca večkrat tudi poklicala: "Medi, kuku! Kaj se skrivaš? Kuku..."

Zanju se medved na srečo ni zmenil, četudi sta ga klicala tudi z žvižgi. Očitno so tudi v naših gozdovih medvedi navajeni človeške prisotnosti.

Poglejte si, kakšnemu čudovitemu prizoru sta bila med sečnjo dreves na Snežniku priča Blaž in Jure. Brez dvoma prizor, ki ga mnogi izmed nas nikoli v življenju ne bomo doživeli...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Če imaš zvok speljan na hi-fi, tako kot jaz, v ozadju slišiš zvok avtomobilskega motorja v štandgasu. Ta "hraber" snemalec je torej to snemal iz avta. Tako si upamo vsi. Če bi tip bil kar tako v naravi pa bi se po moje kar hitro "podpisal na svoje gate"...
0
Frank Derzic
Pred 3 tedni
Kdo je v tej zgodbi bolj nwumen, ali je iz tega razvidno? Ku ku, kaj pa ce bi on sel proti vama? Ljudska neumnost ne pozna limita!
1
Brane Kacjan
Pred 4 tedni
Ta pa ni lovska, je pa gozdarska. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem