VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...

Na Facebook strani "Slovenski državni gozdovi" se je pojavil video posnetek, ki sta ga sodeč po opisu med delom v gozdu posnela Blaž Bolarič in Jure Debevec.

Med sečnjo dreves sta dobila nepričakovanega gosta - v gozdu se jima je povsem približal veliki rjavi medved, ki se njune prisotnosti ni ustrašil.

Blaž in Jure sta medvedjega lepotca srečala na cesti proti Jurjevim dolinam na Snežniku, kamor sta se odpravila na delo v državne gozdove. Ob posnetku so še zapisali, da so takšni posebni trenutki brez dvoma ena od prednosti dela v gozdu.


Slovenski državni gozdovi, Facebook
Medved se je po gozdu sprehajal nedaleč od snemalca, med njegovim pohodom pa sta ga Slovenca večkrat tudi poklicala: "Medi, kuku! Kaj se skrivaš? Kuku..."

Zanju se medved na srečo ni zmenil, četudi sta ga klicala tudi z žvižgi. Očitno so tudi v naših gozdovih medvedi navajeni človeške prisotnosti.

Poglejte si, kakšnemu čudovitemu prizoru sta bila med sečnjo dreves na Snežniku priča Blaž in Jure. Brez dvoma prizor, ki ga mnogi izmed nas nikoli v življenju ne bomo doživeli...
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Če imaš zvok speljan na hi-fi, tako kot jaz, v ozadju slišiš zvok avtomobilskega motorja v štandgasu. Ta "hraber" snemalec je torej to snemal iz avta. Tako si upamo vsi. Če bi tip bil kar tako v naravi pa bi se po moje kar hitro "podpisal na svoje gate"...
0
Frank Derzic
Pred 13 tedni
Kdo je v tej zgodbi bolj nwumen, ali je iz tega razvidno? Ku ku, kaj pa ce bi on sel proti vama? Ljudska neumnost ne pozna limita!
1
Brane Kacjan
Pred 14 tedni
Ta pa ni lovska, je pa gozdarska. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!