VIDEO: Slovenca v šovu šokirala še Jennifer Lopez! Poglejte, kako sta zaplesala...

V teh dneh sta v priljubljenem plesnem šovu World of Dance 2019 zablestela tudi dva Slovenca. Dvojčka Enej in Žiga Jurečič sta izjemna plesalca, ki se javnosti predstavljata z umetniškim imenom EZtwins.

V preteklosti sta plesala v družbi plesne skupine Maestro, v zadnjih letih pa sta se podala na samostojno plesno pot, na kateri se predstavljata z imenom EZtwins.

V teh dneh sta svoj plesni talent predstavila na ameriškem tekmovanju World of Dance, ko je v žirji sedela tudi hollywoodska zvezdnica Jennifer Lopez. Nazadnje sta zaplesala skupaj s plesalcem Tobiasom Ellehammerjem iz Danske, za svojo plesno predstavo pa so dobili zelo visok rezultat.

Nad našima Slovencema je bila najbolj navdušena prav Jennifer Lopez, ki je po njihovem nastopu dejala: "Menim, da ste super in imate čisto svoj specifičen stil. To je tisto, kar tekmovalce na tem tekmovanju dela, da izstopajo. Ko ljudje vidijo nekaj takega, si komaj spet želijo, da pridete na oder in doživijo tisto, česar noben drug ne dela. Name ste pustili velik vtis in zagotovo tudi na ostale ljudi, ki jim še po koncu nastopa v glavi ostane slika vašega nastopa," nato pa dodala: "Wow, želim si, da bi plesali zame!"

Oglejte si izjemen plesni nastop iz šova World of Dance, ko sta s svojo točko v družbi danskega plesalca zablestela Enej in Žiga Jurečič iz Slovenije!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloPosnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiHudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Zapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaVIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!