VIDEO: Slovenci navdušili Marka Zuckerberga, ob posnetku vam bo zastal dih!

Dobiti investitorja, kot je Mark Zuckerberg in pripeljati filmsko ekipo iz Hollywooda v deželo na sončni strani Alp je uspeh, o katerem smo lahko včasih le sanjali! To je uspelo slovenskim kaskaderjem iz skupine Dunking Devils - s svojimi posnetki in akrobacijami so navdušili lastnika Facebooka do te mere, da je z njimi začel snemati serijo!

Druga epizoda serije "Fly Guys" nadaljuje sodelovanje med skupino Dunking Devils in Slovenskimi Železnicami. Po zabijanju na avto vlaku in vratolomnih skokih na tovornem vlaku nam jim je zdaj uspelo osvojiti še muzejski vlak.

Ko boste videli, kakšen podvig je našim izjemnim kaskaderjem uspel tokrat, boste ob posnetku tudi sami ostali brez besed. Bravo fantje in hvala, da svetu na svoj način predstavljate Slovenijo!
0
Irena Tabernik
Pred 11 meseci
Adrenalinci,srečno na vaši poti..
0
Dani Strah
Pred 11 meseci
Bi rad napisal kako kritiko kljub izjemnim podvigom fantov, njihovi profesionalnsti, natreniranosti in uspehom.... vsaka čast in upam da delanje akrobatso - kaskaderskih vragolij po vlakih ni njihov edini smisel življenja..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Moški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoNika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniDr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!