VIDEO: Slovenec hranil medvedko z mladičem: Lahko bi se končalo tragično!

Na omrežju TikTok je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje slovenskega voznika.

Ta je ob cesti zaustavil svoj avtomobil, nato pa iz njega hranil medvedko, ob kateri je bil tudi mladiček.

Takšno početje je namreč zelo nevarno in obenem neumno - na srečo se je za snemalca vse dobro končalo. V enem trenutku je medvedka hrano iz njegovih rok vzela zelo agresivno, a se je avtor video posnetka ob tem začel zgolj smejati.

Voznik in sovoznik se zagotovo nista zavedala, v kako nevarni situaciji sta - medvedke so namreč predvsem ob prisotnosti njihovih mladičkov zelo zaščitniške in napadalne. Največ napadov medveda na človeka se zgodi prav iz strani medvedk, ki poskušajo zaščititi svoje mladiče.

Ob video posnetku so se oglasili mnogi komentatorji - nekateri se prizoru smejijo, drugi pravijo da gre za noro početje, nekateri pa vse skupaj označujejo kot zelo neumno dejanje. Poglejte si nespametno početje dveh mladeničev iz Slovenije, ki sta kar iz avtomobila hranila medvedko z mladičkom.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!Tanja Žagar navdušila s plesom: Špela Grošelj v ozadju pela slovensko uspešnico!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!Starejši par si je v hiši uredil stanovanje: Čudovita podoba, ki te prevzame!VIDEO: Dramatičen prizor iz BiH: Niso mu plačali dela, pravico je vzel v svoje roke!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuPošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!Izjemna podpora za slovenske nogometaše: Tako so jih pozdravili nemški navijači!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ostrostrelec skozi ekran ustrelil ugrabiteljaDr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!