VIDEO: Slovenec hranil medvedko z mladičem: Lahko bi se končalo tragično!

Na omrežju TikTok je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje slovenskega voznika.

Ta je ob cesti zaustavil svoj avtomobil, nato pa iz njega hranil medvedko, ob kateri je bil tudi mladiček.

Takšno početje je namreč zelo nevarno in obenem neumno - na srečo se je za snemalca vse dobro končalo. V enem trenutku je medvedka hrano iz njegovih rok vzela zelo agresivno, a se je avtor video posnetka ob tem začel zgolj smejati.

Voznik in sovoznik se zagotovo nista zavedala, v kako nevarni situaciji sta - medvedke so namreč predvsem ob prisotnosti njihovih mladičkov zelo zaščitniške in napadalne. Največ napadov medveda na človeka se zgodi prav iz strani medvedk, ki poskušajo zaščititi svoje mladiče.

Ob video posnetku so se oglasili mnogi komentatorji - nekateri se prizoru smejijo, drugi pravijo da gre za noro početje, nekateri pa vse skupaj označujejo kot zelo neumno dejanje. Poglejte si nespametno početje dveh mladeničev iz Slovenije, ki sta kar iz avtomobila hranila medvedko z mladičkom.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let