VIDEO: Slovenec nad metalce priklical potres! Boga poziva, da spet udari v Tolminu

Ta teden na sotočju reke Tolminke in reke Soče poteka znameniti festival Metaldays, ki v Tolmin privabi več kot 10.000 obiskovalcev.

Med velikimi imeni, ki bodo letos nastopili na festivalu, so norveška black metal skupina Dimmu borgir, nemška power metal zasedba Demons & Wizards ter švedska metal skupina Hypocrisy. Festival bo potekal vse do 27. julija 2019.

Preteklo soboto je eno izmed objav o festivalu Metaldays na Facebook omrežju komentiral tudi Uroš Bukovec. Pod člankom je zapisal sledeče:

"Satanistični festival. Čaščenje satana piriklicuje prekletstvo nad ljudi in slovenijo. Bo še hud močan potres bo. Pa naj bo kar zdej med satanističnim festivalom."


Screenshot, Facebook
Avtor je s svojimi besedami napovedal potres, njegove napovedi pa so se celo uresničile. Tri ure po komentarju so se v okolici Bovca zatresla tla z magnitudo 1,0.

"Potres je bil zaznan trikrat. Torej, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha," je avtor komentarja razložil v video posnetku, ki ga je objavil na Youtube omrežju.

Moški zase pravi, da je eden "izmed Levijevih sinov", obenem pa vse kristjane pozval, naj molijo, da se "satanistični" festival konča. Po njegovih besedah to že počnejo v Semiču. Ob koncu posnetka je še enkrat pozval kristjane, naj molijo, da Bog "udari še naprej v tem tednu celo območje z dežjem, točo in vsemi nadlogami".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!