VIDEO: Slovenec nad metalce priklical potres! Boga poziva, da spet udari v Tolminu

Ta teden na sotočju reke Tolminke in reke Soče poteka znameniti festival Metaldays, ki v Tolmin privabi več kot 10.000 obiskovalcev.

Med velikimi imeni, ki bodo letos nastopili na festivalu, so norveška black metal skupina Dimmu borgir, nemška power metal zasedba Demons & Wizards ter švedska metal skupina Hypocrisy. Festival bo potekal vse do 27. julija 2019.

Preteklo soboto je eno izmed objav o festivalu Metaldays na Facebook omrežju komentiral tudi Uroš Bukovec. Pod člankom je zapisal sledeče:

"Satanistični festival. Čaščenje satana piriklicuje prekletstvo nad ljudi in slovenijo. Bo še hud močan potres bo. Pa naj bo kar zdej med satanističnim festivalom."


Screenshot, Facebook
Avtor je s svojimi besedami napovedal potres, njegove napovedi pa so se celo uresničile. Tri ure po komentarju so se v okolici Bovca zatresla tla z magnitudo 1,0.

"Potres je bil zaznan trikrat. Torej, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha," je avtor komentarja razložil v video posnetku, ki ga je objavil na Youtube omrežju.

Moški zase pravi, da je eden "izmed Levijevih sinov", obenem pa vse kristjane pozval, naj molijo, da se "satanistični" festival konča. Po njegovih besedah to že počnejo v Semiču. Ob koncu posnetka je še enkrat pozval kristjane, naj molijo, da Bog "udari še naprej v tem tednu celo območje z dežjem, točo in vsemi nadlogami".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju