VIDEO: Slovenec nasmejal s posnetkom: Tako je "potolažil" ženo, ki je veganka!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je mož iz Slovenije v igranem skeču poskrbel za dozo smeha.

Na svojevrsten način je odgovoril svoji ženi veganki, z odgovorom pa sodeč po odzivih nasmejal številne spletne uporabnike.

Video posnetek, ki sta ga Matjaž Kosi in Simona Kosi objavila na svoji Facebook strani Misticizem, je tam že prava uspešnica - zgolj na omenjenem omrežju je posnetek do danes dosegel več kot 125.000 ogledov, obenem pa sodeč po komentarjih nasmejal številne gledalce.

"Kako zmagati v pogovoru z veganko. Ne se razburjati, to je samo hec. Ali pa... razburjajte se kolikor hočete, bo vsaj zanimivo," sta ob video posnetku zapisala Matjaž in Simona.

Poglejte si simpatičen prizor, pri katerem je mož iz Slovenije s svojim odgovorom ženi veganki poskrbel za dozo smeha. Bo posnetek nasmejal tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Legendarca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?