VIDEO: Slovenka od blizu posnela medveda: Takšnega lepotca je opazila v gozdu!

Včeraj je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravega lepotca v slovenskem gozdu.

Pohodnica je med hojo po gozdu opazila medveda, divjo žival pa uspela posneti povsem od blizu.

Video posnetek, ki ga je Natalija Mavser objavila v eni izmed Facebook skupin, je na omenjenem omrežju že prava uspešnica - do danes je dosegel več tisoč všečkov in ostalih odzivov, mnogi pa so navdušeni nad pogumom avtorice posnetka.

"Posnetek deljen da vidite tole lepoto, ne da pametujete," je še zapisala ob video posnetku. Prizor naj bi nastal nekje na Dolenjskem. Natalija je v eni izmed objav še zapisala, da je bližnje srečanje z medvedom doživel njen partner, sama pa je video posnetek objavila na svojem Facebook profilu.

Da bi zaščitili divjo žival, ob video posnetku niso zapisali natančnega kraja lokacije. Poglejte si čudovitega lepotca, ki so ga v preteklih dnevih posneli v enem izmed slovenskih gozdov. Bi imeli tudi sami dovolj poguma, da bi medveda posneli tako od blizu?

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Biser naše narave...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila