VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta Slaka

Slovenska nogometna reprezentanca je danes ob 18:00 na evropskem prvenstvu v Nemčiji igrala prvo tekmo, ko so jim nasproti stali reprezentanti Danske.

Med navijači so bili tudi številni Slovenci, ki so že pred začetkom obračuna vsem obiskovalcem dali vedeti, da bodo glasno podpirali naše fante.

"Slovenci imajo šport v genih, imajo ga zelo radi, še posebej pa so radi zraven takrat, ko so športni uspehi. Nogometna reprezentanca je s svojimi nastopi prebudila navijaško strast, kar smo videli v izjemnem obisku tekem v Stožicah in tudi na gostovanjih. Zdaj pričakujemo, da bo padel rekord iz Amsterdama in da bo na tekmah Slovenije v Nemčiji tudi več kot 20 tisoč slovenskih navijačev," je ob začetku EP 2024 v Nemčiji povedal predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović.


Alen Farkas, Facebook
Slovenski navijači so pred tekmo Slovenija - Danska že pred začetkom obračuna pokazali, kakšen navijaški čar premorejo. Pred stadionom v Stuttgartu se jih je nabralo okoli 12.000, mnogi pa so v en glas prepevali znano slovensko uspešnico "V dolini tihi". Tekma proti Danski se je končala z odličnim rezultatom 1:1.

Prisluhnite, kako so slovenski navijači prepevali legendarno pesem Lojzeta Slaka in našim nogometašem pred začetkom tekme proti Danski izkazali izjemno podporo. Bravo vsem navijačem za takšno podporo!

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Uh.., zveni, kot da so vredi pod zaugom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Radijska voditeljica Lara Tošić doživela prometno nesrečo, objavila je posnetekStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuVIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!Tjaša Božič in Poskočni priredili slovensko uspešnico, navdušili so poslušalceVIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz DubrovnikaŠpela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!