VIDEO: Slovenski policisti noreli po avtocesti, vse je posnel voznik

V ponedeljek naj bi policisti v policijskem vozilu na avtocesti iz Ljubljane proti Uncu zanemrili vse hitrostne omejitve. Tako vsaj navaja voznik Alan, ki je divjanje slovenskih policistov posnel na kamero.

»Kako si policisti lahko dovolijo divjati kot kaki frajerji v policijskem vozilu. Pred Logatcem je delovna zapora, omejitev pa zmanjšana na 80, kar je tudi označeno z znakom, policist pa 140 km/h. Ampak seveda oni ne bodo dobil kazen,« se glasi njegovo sporočilo, ki ga je skupaj s posnetkom poslal uredništvu slovenskih novic.

Dodal je še, da so policisti pred nastankom video posnetka vozili s hitrostjo 150 km/h, varnostne razdalje pa pri tem niso upoštevali. Avtomobil pred njimi je bil oddaljen le slabih 10 metrov.

Nekateri zdaj obsojajo potezo policistov, saj so vozili s preveliko hitrostjo, drugi pa so jezo stresli nad avtorja posnetka.

Je bolj nevarna vožnja policistov ali vožnja avtorja posnetka, ki je pri visoki hitrosti povrh vsega uporabljal še mobilni telefon, da je celotno dogajanje posnel na kamero?
1
Tomaž Arko
Pred 15 tedni
Boljse, da bi vozil. Boš še koga zadel ker se ubadaš s kamero namesto z voznjo. Mal laze stevec, nekaj je tolerance in smo tam tam.
Lp
0
Boštjan Berglez
Pred 15 tedni
Obema kazen napisati.
-1
Viljem Pfundner
Pred 16 tedni
Tudi vozilo pred njim je imelo enako hitrost, če je bilo 10m razlike med njima.
"Snemalec" naj pa rajši zase in svoje skrbi in naj se ne ukvarja s kamero.
3
Roman M
Pred 16 tedni
Jest imam kamero v avtu (56€) :-)
3
Bato Maribor
Pred 16 tedni
1. Edino pravilno da je snemal. Tudi jaz tako delam.
2. Posnetke je potrebno objavit in uporabit za kazensko ovdbo.
3. Ali mislite, da se da snemat samo z mobilnim telefonom?
0
Darko Žnidar
Pred 16 tedni
Pri taki hitrosti snemajo le navadni bedaki
3
Roman M
Pred 16 tedni
Ne najdem pravih besed za "pametnjakoviča" v policijskem vozilu, lep vzgled ni kaj !!!

Če je pa že bil na "nujni vožnji" pa menda b.. ve da mora imeti vklopljene vsaj Rotacijske in stroboskopske opozorilne luči
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...