VIDEO: Slovenski policisti noreli po avtocesti, vse je posnel voznik

V ponedeljek naj bi policisti v policijskem vozilu na avtocesti iz Ljubljane proti Uncu zanemrili vse hitrostne omejitve. Tako vsaj navaja voznik Alan, ki je divjanje slovenskih policistov posnel na kamero.

»Kako si policisti lahko dovolijo divjati kot kaki frajerji v policijskem vozilu. Pred Logatcem je delovna zapora, omejitev pa zmanjšana na 80, kar je tudi označeno z znakom, policist pa 140 km/h. Ampak seveda oni ne bodo dobil kazen,« se glasi njegovo sporočilo, ki ga je skupaj s posnetkom poslal uredništvu slovenskih novic.

Dodal je še, da so policisti pred nastankom video posnetka vozili s hitrostjo 150 km/h, varnostne razdalje pa pri tem niso upoštevali. Avtomobil pred njimi je bil oddaljen le slabih 10 metrov.

Nekateri zdaj obsojajo potezo policistov, saj so vozili s preveliko hitrostjo, drugi pa so jezo stresli nad avtorja posnetka.

Je bolj nevarna vožnja policistov ali vožnja avtorja posnetka, ki je pri visoki hitrosti povrh vsega uporabljal še mobilni telefon, da je celotno dogajanje posnel na kamero?
1
Tomaž Arko
Pred 2 tedni
Boljse, da bi vozil. Boš še koga zadel ker se ubadaš s kamero namesto z voznjo. Mal laze stevec, nekaj je tolerance in smo tam tam.
Lp
0
Boštjan Berglez
Pred 3 tedni
Obema kazen napisati.
-1
Viljem Pfundner
Pred 3 tedni
Tudi vozilo pred njim je imelo enako hitrost, če je bilo 10m razlike med njima.
"Snemalec" naj pa rajši zase in svoje skrbi in naj se ne ukvarja s kamero.
3
Roman M
Pred 3 tedni
Jest imam kamero v avtu (56€) :-)
3
Bato Maribor
Pred 3 tedni
1. Edino pravilno da je snemal. Tudi jaz tako delam.
2. Posnetke je potrebno objavit in uporabit za kazensko ovdbo.
3. Ali mislite, da se da snemat samo z mobilnim telefonom?
0
Darko Žnidar
Pred 3 tedni
Pri taki hitrosti snemajo le navadni bedaki
3
Roman M
Pred 3 tedni
Ne najdem pravih besed za "pametnjakoviča" v policijskem vozilu, lep vzgled ni kaj !!!

Če je pa že bil na "nujni vožnji" pa menda b.. ve da mora imeti vklopljene vsaj Rotacijske in stroboskopske opozorilne luči
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja