VIDEO: Slovenski policisti noreli po avtocesti, vse je posnel voznik

V ponedeljek naj bi policisti v policijskem vozilu na avtocesti iz Ljubljane proti Uncu zanemrili vse hitrostne omejitve. Tako vsaj navaja voznik Alan, ki je divjanje slovenskih policistov posnel na kamero.

»Kako si policisti lahko dovolijo divjati kot kaki frajerji v policijskem vozilu. Pred Logatcem je delovna zapora, omejitev pa zmanjšana na 80, kar je tudi označeno z znakom, policist pa 140 km/h. Ampak seveda oni ne bodo dobil kazen,« se glasi njegovo sporočilo, ki ga je skupaj s posnetkom poslal uredništvu slovenskih novic.

Dodal je še, da so policisti pred nastankom video posnetka vozili s hitrostjo 150 km/h, varnostne razdalje pa pri tem niso upoštevali. Avtomobil pred njimi je bil oddaljen le slabih 10 metrov.

Nekateri zdaj obsojajo potezo policistov, saj so vozili s preveliko hitrostjo, drugi pa so jezo stresli nad avtorja posnetka.

Je bolj nevarna vožnja policistov ali vožnja avtorja posnetka, ki je pri visoki hitrosti povrh vsega uporabljal še mobilni telefon, da je celotno dogajanje posnel na kamero?
1
Tomaž Arko
Pred 27 tedni
Boljse, da bi vozil. Boš še koga zadel ker se ubadaš s kamero namesto z voznjo. Mal laze stevec, nekaj je tolerance in smo tam tam.
Lp
0
Boštjan Berglez
Pred 28 tedni
Obema kazen napisati.
-1
Viljem Pfundner
Pred 28 tedni
Tudi vozilo pred njim je imelo enako hitrost, če je bilo 10m razlike med njima.
"Snemalec" naj pa rajši zase in svoje skrbi in naj se ne ukvarja s kamero.
3
Roman M
Pred 28 tedni
Jest imam kamero v avtu (56€) :-)
3
Bato Maribor
Pred 28 tedni
1. Edino pravilno da je snemal. Tudi jaz tako delam.
2. Posnetke je potrebno objavit in uporabit za kazensko ovdbo.
3. Ali mislite, da se da snemat samo z mobilnim telefonom?
0
Darko Žnidar
Pred 28 tedni
Pri taki hitrosti snemajo le navadni bedaki
3
Roman M
Pred 28 tedni
Ne najdem pravih besed za "pametnjakoviča" v policijskem vozilu, lep vzgled ni kaj !!!

Če je pa že bil na "nujni vožnji" pa menda b.. ve da mora imeti vklopljene vsaj Rotacijske in stroboskopske opozorilne luči
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice