VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!

V preteklih tednih je v eni izmed Facebook skupin pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor na naših cestah.

Voznik osebnega vozila je na prikolici nepravilno prevažal veliko stvari, nato je svoj tovor izgubil - kljub temu je mirno nadaljeval s svojo vožnjo.

Video posnetek, ki je pristal na omrežju Facebook, je do danes dosegel že več deset tisoč ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so nad razpletom ogorčeni. Grajajo namreč nepozornega voznika, ki izgubljenega tovora sploh ni opazil.


Tomislav I.W., Facebook
Najdejo se sicer tudi takšni, ki so nekaj očitkov namenili avtorju video posnetka, češ da voznika pred seboj ni opozoril na izgubljeni tovor. Kljub temu prizor spada v kategorijo saj ni res, pa je.

Poglejte si video posnetek s slovenskih cest, pri katerem lahko spremljamo nepazljivega voznika, ki je med vožnjo izgubil tovor na prikolici in mirno nadaljeval svojo pot.
0
graf
Pred 14 tedni
pa bi bil lahko ta voznik zadaj tolko fer da bi opozoril sprednjega voznika da je nekaj narobe , ne , to pa ne ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!