VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šok

Številni dobrosrčni Slovenci so preko slovenskega društva Darinke Bukovnik pridno nakazovali denar za 6-letno deklico Mašo Kraljevič iz Pesnice, ki ima prirojeno težko okvaro kolkov.

V omenjenem društvu so namreč zbirali denar za deklico pred odhodom na operacijo, a se je vse skupaj pošteno zapletlo.

Natalija Zorman, mama 6-letne deklice, je morala na policijo, saj do danes ni prejela niti centa donacij. V teh dneh je namreč na spletu zaokrožila informacija o goljufiji, mama male deklice pa je pomoč poiskala pri policiji.

Vse se še dodatno zaplete, saj se Natalija skupaj s svojo Mašo že v petek odpravlja v Florido, kjer bo Maša prestala operacijo.

Številni novinarji so klicali Bukovniko, zato je zaradi pritiska mami Natalji nakazala 900 evrov. A Natalija je prepričana, da je to le del tega, kar se je zbralo prek društva "Iz srca dam, kar imam".

Darinka Bukovnik je za novinarje povedala tudi svojo plat zgodbe. Dejala je, naj kar Natalija sama preveri, koliko je kdo nakazal.

Dejstvo pa je, da so številne donacije za Mašo šle prav za poplačilo dolga društva, saj je bil med zbiranjem denarja po javnih podatkih transakcijski račun društva blokiran.

Ko jo je novinarka povprašala o nakazilih, je Darinka Bukovnik ostala brez besed.

Natalija pa ni edina mamica, ki jo je očitno opeharilo društvo Bukovnikove. Preberite še: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvo

Delimo to sramoto naprej med Slovence, da bodo tudi sami v prihodnje pazljivi, kam nakazujejo denar za pomoč ljudem, ki ga resnično potrebujejo!
0
Jorge Jimenez
Pred 22 tedni
Nič ne bo bo sinek vse uredil
0
Štefan Plevel
Pred 22 tedni
sramota in takli nam krojijo usodu

1
Lidia Grenko
Pred 22 tedni
Kako lahko kdorkoli naredi to enemu otroku?kakšna je ta ženska?a sploh nima čisto nič vesti?ogabno,da bolj ogabno ne more biti!
1
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Kaj ji je bilo treba te sramote? Očitno je mislila, da bo obravnavana kot politiki in tajkuni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!