VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šok

Številni dobrosrčni Slovenci so preko slovenskega društva Darinke Bukovnik pridno nakazovali denar za 6-letno deklico Mašo Kraljevič iz Pesnice, ki ima prirojeno težko okvaro kolkov.

V omenjenem društvu so namreč zbirali denar za deklico pred odhodom na operacijo, a se je vse skupaj pošteno zapletlo.

Natalija Zorman, mama 6-letne deklice, je morala na policijo, saj do danes ni prejela niti centa donacij. V teh dneh je namreč na spletu zaokrožila informacija o goljufiji, mama male deklice pa je pomoč poiskala pri policiji.

Vse se še dodatno zaplete, saj se Natalija skupaj s svojo Mašo že v petek odpravlja v Florido, kjer bo Maša prestala operacijo.

Številni novinarji so klicali Bukovniko, zato je zaradi pritiska mami Natalji nakazala 900 evrov. A Natalija je prepričana, da je to le del tega, kar se je zbralo prek društva "Iz srca dam, kar imam".

Darinka Bukovnik je za novinarje povedala tudi svojo plat zgodbe. Dejala je, naj kar Natalija sama preveri, koliko je kdo nakazal.

Dejstvo pa je, da so številne donacije za Mašo šle prav za poplačilo dolga društva, saj je bil med zbiranjem denarja po javnih podatkih transakcijski račun društva blokiran.

Ko jo je novinarka povprašala o nakazilih, je Darinka Bukovnik ostala brez besed.

Natalija pa ni edina mamica, ki jo je očitno opeharilo društvo Bukovnikove. Preberite še: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvo

Delimo to sramoto naprej med Slovence, da bodo tudi sami v prihodnje pazljivi, kam nakazujejo denar za pomoč ljudem, ki ga resnično potrebujejo!
0
Jorge Jimenez
Pred 1 mesecem
Nič ne bo bo sinek vse uredil
0
Štefan Plevel
Pred 1 mesecem
sramota in takli nam krojijo usodu

1
Lidia Grenko
Pred 1 mesecem
Kako lahko kdorkoli naredi to enemu otroku?kakšna je ta ženska?a sploh nima čisto nič vesti?ogabno,da bolj ogabno ne more biti!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kaj ji je bilo treba te sramote? Očitno je mislila, da bo obravnavana kot politiki in tajkuni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke