VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šok

Številni dobrosrčni Slovenci so preko slovenskega društva Darinke Bukovnik pridno nakazovali denar za 6-letno deklico Mašo Kraljevič iz Pesnice, ki ima prirojeno težko okvaro kolkov.

V omenjenem društvu so namreč zbirali denar za deklico pred odhodom na operacijo, a se je vse skupaj pošteno zapletlo.

Natalija Zorman, mama 6-letne deklice, je morala na policijo, saj do danes ni prejela niti centa donacij. V teh dneh je namreč na spletu zaokrožila informacija o goljufiji, mama male deklice pa je pomoč poiskala pri policiji.

Vse se še dodatno zaplete, saj se Natalija skupaj s svojo Mašo že v petek odpravlja v Florido, kjer bo Maša prestala operacijo.

Številni novinarji so klicali Bukovniko, zato je zaradi pritiska mami Natalji nakazala 900 evrov. A Natalija je prepričana, da je to le del tega, kar se je zbralo prek društva "Iz srca dam, kar imam".

Darinka Bukovnik je za novinarje povedala tudi svojo plat zgodbe. Dejala je, naj kar Natalija sama preveri, koliko je kdo nakazal.

Dejstvo pa je, da so številne donacije za Mašo šle prav za poplačilo dolga društva, saj je bil med zbiranjem denarja po javnih podatkih transakcijski račun društva blokiran.

Ko jo je novinarka povprašala o nakazilih, je Darinka Bukovnik ostala brez besed.

Natalija pa ni edina mamica, ki jo je očitno opeharilo društvo Bukovnikove. Preberite še: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvo

Delimo to sramoto naprej med Slovence, da bodo tudi sami v prihodnje pazljivi, kam nakazujejo denar za pomoč ljudem, ki ga resnično potrebujejo!
0
Jorge Jimenez
Pred 12 tedni
Nič ne bo bo sinek vse uredil
0
Štefan Plevel
Pred 12 tedni
sramota in takli nam krojijo usodu

1
Lidia Grenko
Pred 12 tedni
Kako lahko kdorkoli naredi to enemu otroku?kakšna je ta ženska?a sploh nima čisto nič vesti?ogabno,da bolj ogabno ne more biti!
1
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Kaj ji je bilo treba te sramote? Očitno je mislila, da bo obravnavana kot politiki in tajkuni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami