VIDEO: Šok med zastojem pri Domžalah, to je na avtocesti storil voznik

Preteklo leto je minilo v znamenju ozaveščanja o varnosti v prometu. Slovenski vozniki smo se ob zastojih na avtocestah (vsaj deloma) naučili vzpostaviti reševalni pas za vozila na intervenciji.

A kljub številnim ozaveščanjem se v takih primerih še vedno najdejo vozniki, ki se na življenja drugih preprosto požvižgajo.

Facebook stran "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" je včeraj delila video posnetek ob jutranjem zastoju v okolici Domžal, ob katerem so mnogi vozniki imeli razlog za jezo.

En izmed voznikov je vzpostavljen reševalni pas izkoristil za prehitevanje stoječe kolone, na mobilni telefon pa ga je posnel voznik Žan. Človeška neumnost več kot očitno nima meja!

Ob takih primerih se človek vpraša, če je za nekatere čas res več vreden od življenja nekoga. Bi bilo take voznike potrebno močno udariti po žepu in jim odvzeti vozniško dovoljenje? Presodite sami...
1
Hitri Voznik
Pred 16 tedni
Pravilno!!! Jst zmeri tko vozm
-1
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Nekako se mi dozdeva, kako se ta tip obnaša za mizo ali pa mogoče v javnem stranišču...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo