VIDEO: Šok med zastojem pri Domžalah, to je na avtocesti storil voznik

Preteklo leto je minilo v znamenju ozaveščanja o varnosti v prometu. Slovenski vozniki smo se ob zastojih na avtocestah (vsaj deloma) naučili vzpostaviti reševalni pas za vozila na intervenciji.

A kljub številnim ozaveščanjem se v takih primerih še vedno najdejo vozniki, ki se na življenja drugih preprosto požvižgajo.

Facebook stran "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" je včeraj delila video posnetek ob jutranjem zastoju v okolici Domžal, ob katerem so mnogi vozniki imeli razlog za jezo.

En izmed voznikov je vzpostavljen reševalni pas izkoristil za prehitevanje stoječe kolone, na mobilni telefon pa ga je posnel voznik Žan. Človeška neumnost več kot očitno nima meja!

Ob takih primerih se človek vpraša, če je za nekatere čas res več vreden od življenja nekoga. Bi bilo take voznike potrebno močno udariti po žepu in jim odvzeti vozniško dovoljenje? Presodite sami...
1
Hitri Voznik
Pred 2 meseci
Pravilno!!! Jst zmeri tko vozm
-1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Nekako se mi dozdeva, kako se ta tip obnaša za mizo ali pa mogoče v javnem stranišču...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!