VIDEO: Šok med zastojem pri Domžalah, to je na avtocesti storil voznik

Preteklo leto je minilo v znamenju ozaveščanja o varnosti v prometu. Slovenski vozniki smo se ob zastojih na avtocestah (vsaj deloma) naučili vzpostaviti reševalni pas za vozila na intervenciji.

A kljub številnim ozaveščanjem se v takih primerih še vedno najdejo vozniki, ki se na življenja drugih preprosto požvižgajo.

Facebook stran "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" je včeraj delila video posnetek ob jutranjem zastoju v okolici Domžal, ob katerem so mnogi vozniki imeli razlog za jezo.

En izmed voznikov je vzpostavljen reševalni pas izkoristil za prehitevanje stoječe kolone, na mobilni telefon pa ga je posnel voznik Žan. Človeška neumnost več kot očitno nima meja!

Ob takih primerih se človek vpraša, če je za nekatere čas res več vreden od življenja nekoga. Bi bilo take voznike potrebno močno udariti po žepu in jim odvzeti vozniško dovoljenje? Presodite sami...
1
Hitri Voznik
Pred 7 tedni
Pravilno!!! Jst zmeri tko vozm
-1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Nekako se mi dozdeva, kako se ta tip obnaša za mizo ali pa mogoče v javnem stranišču...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb