VIDEO: Šok med zastojem pri Domžalah, to je na avtocesti storil voznik

Preteklo leto je minilo v znamenju ozaveščanja o varnosti v prometu. Slovenski vozniki smo se ob zastojih na avtocestah (vsaj deloma) naučili vzpostaviti reševalni pas za vozila na intervenciji.

A kljub številnim ozaveščanjem se v takih primerih še vedno najdejo vozniki, ki se na življenja drugih preprosto požvižgajo.

Facebook stran "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" je včeraj delila video posnetek ob jutranjem zastoju v okolici Domžal, ob katerem so mnogi vozniki imeli razlog za jezo.

En izmed voznikov je vzpostavljen reševalni pas izkoristil za prehitevanje stoječe kolone, na mobilni telefon pa ga je posnel voznik Žan. Človeška neumnost več kot očitno nima meja!

Ob takih primerih se človek vpraša, če je za nekatere čas res več vreden od življenja nekoga. Bi bilo take voznike potrebno močno udariti po žepu in jim odvzeti vozniško dovoljenje? Presodite sami...
1
Hitri Voznik
Pred 24 tedni
Pravilno!!! Jst zmeri tko vozm
-1
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Nekako se mi dozdeva, kako se ta tip obnaša za mizo ali pa mogoče v javnem stranišču...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"