VIDEO: Šok za tovornjakarja iz Bosne, to je pred njim storil voznik

Nekateri vozniki si mislijo, da so ceste zgrajene izključno za njih. Med vožnjo ne upoštevajo pravil, večkrat pa se najdejo tudi taki, ki bi z drugimi vozniki na cesti kar fizično obračunali.

Enega izmed šokov je doživel tudi voznik tovornjaka iz Bosne, ko se je umirjeno vozil po cesti.

Na ravnem odseku ga je prehitel voznik osebnega vozila, nato pa pred njim nalašč zaviral vse do trenutka, ko sta se oba zaustavila. Jezni voznik je celo izstopil iz svojega vozila, da bi s tovornjakarjem fizično obračunal.

Celoten prizor je voznik tovornjaka posnel na svoj mobilni telefon, ob posnetku pa se sam sprašuje, če je na cesti res toliko norcev...

Kaj bi na mestu tovornjakarja storili vi? Poglejte si video posnetek, ki je mnoge gledalce pošteno razjezil. Še en dokaz več, da človeška neumnost nima meja!
-1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ne razumem, zakaj se je tovornjakar sploh ustavil. Mnogo takih slučajev, kjer cestni šerifi hočejo drugim vsiljevati svojo nadvlado, je na ruskem YouTubu. Tam se to nič ne ustavlja. Po gasu in melji! Bo šerif drugič dvakrat premislil, preden bo glumil gljivu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!