VIDEO: Šok za tovornjakarja iz Bosne, to je pred njim storil voznik

Nekateri vozniki si mislijo, da so ceste zgrajene izključno za njih. Med vožnjo ne upoštevajo pravil, večkrat pa se najdejo tudi taki, ki bi z drugimi vozniki na cesti kar fizično obračunali.

Enega izmed šokov je doživel tudi voznik tovornjaka iz Bosne, ko se je umirjeno vozil po cesti.

Na ravnem odseku ga je prehitel voznik osebnega vozila, nato pa pred njim nalašč zaviral vse do trenutka, ko sta se oba zaustavila. Jezni voznik je celo izstopil iz svojega vozila, da bi s tovornjakarjem fizično obračunal.

Celoten prizor je voznik tovornjaka posnel na svoj mobilni telefon, ob posnetku pa se sam sprašuje, če je na cesti res toliko norcev...

Kaj bi na mestu tovornjakarja storili vi? Poglejte si video posnetek, ki je mnoge gledalce pošteno razjezil. Še en dokaz več, da človeška neumnost nima meja!
-1
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Ne razumem, zakaj se je tovornjakar sploh ustavil. Mnogo takih slučajev, kjer cestni šerifi hočejo drugim vsiljevati svojo nadvlado, je na ruskem YouTubu. Tam se to nič ne ustavlja. Po gasu in melji! Bo šerif drugič dvakrat premislil, preden bo glumil gljivu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"