VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!

Danes je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nevarno početje voznika tovornega vozila na štajerski avtocesti.

Voznica, ki je bila "žrtev" tovornjakarja, je del nespametne vožnje posnela na mobilni telefon, video posnetek pa objavila na družbenem omrežju.

"Nimam navade snemati vožnje po slovenskih cestah, ker bi lahko vsakodnevno objavljala grozljivke, ki jih ustvarjajo nesposobni in arogantni vozniki. Ampak danes sem bila prisiljena," je ob video posnetku zapisala zgrožena voznica.

Video posnetek voznice je delil tudi radijski voditelj Denis Avdić, v sporočilu pa zapisal: "Slovenska policija, je tole početje ogrožanje ali je kakšna druga razlaga? Se še komu podobno dogaja s strani tovornjakarjev? In zakaj to počnejo?"
"Ene trikrat mi je na suho preprečil vožnjo in se je kar razkrečil čez avtocesto, brez kakršnegakoli razloga. Zato sem ga posnela. Manjka ene pet minut predzgodbe, ko je izvajal manevre, rabila sem čas, da sem vzela telefon iz torbe in ga posnela. Še nikoli prej nisem snemala med vožnjo. Voznik tovornjaka me je hotel zriniti s ceste ali pa me zabiti v cestno obrobo," je še dodala voznica ob video posnetku.

Poglejte si nespametno početje voznika tovornega vozila, ki mu je bila te dni na štajerski avtocesti priča zgrožena voznica. Kakšno kazen bi si zaslužil za takšno nevarno početje?

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ma tablico posnami in ga prijavi. Je pa vprašanje, s čim mu je voznica dvignila cuker..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let