VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!

Danes je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nevarno početje voznika tovornega vozila na štajerski avtocesti.

Voznica, ki je bila "žrtev" tovornjakarja, je del nespametne vožnje posnela na mobilni telefon, video posnetek pa objavila na družbenem omrežju.

"Nimam navade snemati vožnje po slovenskih cestah, ker bi lahko vsakodnevno objavljala grozljivke, ki jih ustvarjajo nesposobni in arogantni vozniki. Ampak danes sem bila prisiljena," je ob video posnetku zapisala zgrožena voznica.

Video posnetek voznice je delil tudi radijski voditelj Denis Avdić, v sporočilu pa zapisal: "Slovenska policija, je tole početje ogrožanje ali je kakšna druga razlaga? Se še komu podobno dogaja s strani tovornjakarjev? In zakaj to počnejo?"
"Ene trikrat mi je na suho preprečil vožnjo in se je kar razkrečil čez avtocesto, brez kakršnegakoli razloga. Zato sem ga posnela. Manjka ene pet minut predzgodbe, ko je izvajal manevre, rabila sem čas, da sem vzela telefon iz torbe in ga posnela. Še nikoli prej nisem snemala med vožnjo. Voznik tovornjaka me je hotel zriniti s ceste ali pa me zabiti v cestno obrobo," je še dodala voznica ob video posnetku.

Poglejte si nespametno početje voznika tovornega vozila, ki mu je bila te dni na štajerski avtocesti priča zgrožena voznica. Kakšno kazen bi si zaslužil za takšno nevarno početje?

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ma tablico posnami in ga prijavi. Je pa vprašanje, s čim mu je voznica dvignila cuker..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila