VIDEO: Sramoten posnetek zgrozil Hrvaško, starši so zgroženi

Na Hrvaškem so te dni ogorčeni nad potezo košarkarskega trenerja, ki je s svojo reakcijo po mnenju mnogih prečkal mejo sprejemljivega.

Ob nedavnem gostovanju v Dubrovniku se je namreč grdo znesel nad svojimi mladimi varovanci, s tem pa nad njimi vršil verbalno nasilje.

Košarkarski trener Mile Karakaš, ki trenira mladince KK Split, s predstavo svojih igralcev ni bil zadovoljen, zato je zahteval minuto odmora. Prav med premorom se je znesel nad dvema fantoma, ob kričanju pa je bil tako zatopljen, da sploh ni opazil, da se je minuta odmora že iztekla.

Njegovo početje je hrvaška javnost ostro obsodila, hrvaški mediji pa so objavili tudi pismo zgroženega starša enega izmed otrok.

V njem je zapisal, da so najstniki vsak dan izpostavljeni takšnemu maltretiranju, njegov sin pa ima zaradi prizorov, kot ga vidimo v video posnetku, resne težave. Poglejte si, kaj si je te dni privoščil hrvaški košarkarski trener Mile Karakaš!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!