VIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijo

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo poučno lekcijo za mladega Srba.

Spremljamo lahko prizor, ko je razgrajal po Novem Sadu, preden ga je skupina drugih sprehajalcev po svoje naučila kulture.

"Vzgoja današnje nervozne mladine po naše in brez možnosti do pritožbe," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju, kjer so video posnetek tudi objavili.

Srb je namreč na eni izmed ulic najprej prevrnil smetnjak, kar je pošteno zmotilo skupino sprehajalcev. Napotili so se do njega in ga odvlekli nazaj do smetnjaka, da bi ga dal na svoje mesto in se za neumnost opravičil. Ker za neumno početje ni pokazal obžalovanja, so mu moški "odgovorili" po svoje.

Fanta so prijeli, ga vrgli v smetnjak in mu tako dali vedeti, da takšnega početja in odnosa ne bodo tolerirali. So naredili prav ali so šli s svojim dejanjem predaleč?

0
graf
Pred 17 tedni
Bravo fantje , zaslužite si pijačo ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Ana Roš razkrila, da slovenskemu kmetu za en krompir plača 1 evroVIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaZa povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenec hranil medvedko z mladičem: Lahko bi se končalo tragično!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!Drama za turiste na Malem Lošinju: Zaradi razburkanega morja trčili v kanal!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Maraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceOb gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Nika Zorjan navdušila Slovence, to je njena nova pesem "Rojena, da mi je lepo"Moški s kužkom zmagovalec ameriškega talenta: Takšen nastop sta pripravila!