VIDEO: Sredi Ljubljane izsilil policijski konvoj, nato je dobil lekcijo

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. To dokazuje tudi video posnetek iz Ljubljane, ki je te dni pristal na spletu. V njem je moč videti policijski konvoj vozil, ki ga je vodilo policijsko vozilo z modrimi in rdečimi lučmi.

Če imate vozniško dovoljenje, potem zagotovo veste, da se moramo ob takih prizorih takoj zaustaviti in vozilom pustiti prosto pot.

Tega se očitno v avtošoli ni naučil eden izmed voznikov. Ta je namreč prav omenjen prizor doživel na realciji BTC - Center v Ljubljani, svojega jeklenega konjička pa ob prihodu prvega policijskega vozila ni zaustavil.

Namesto tega se je skozi križišče preprosto zapeljal in pot sekal policijskemu konvoju vozil.

Matej, ki nam je video posnetek posredoval, je z nami delil še en podatek, ki pa ga v samem video posnetku ni moč videti. Zadnje policijsko vozilo naj bi se po njegovih besedah pognalo za prekrškarjem, po vsej verjetnosti pa je za svoje dejanje dobil kazen. Lekcija naučena!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke