VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prst

Zaključilo se je tekmovanje za pesem Evrovizije 2024, na katerem je zmago s pesmijo "The Code" slavil pevec Nemo iz Švice.

Po razglasitvi rezultatov je pevec Nemo znova nastopil na evrovizijskem odru, kjer je ob koncu nehote razbil pokal, med nastopom pa si je zlomil še palec.

Mnogi spletni uporabniki nad končnim zmagovalcem niso zadovoljni - veliko je besed o tem, da bi moral zmagovalec postati Baby Lasagna iz Hrvaške, ki je svojo državo zastopal s pesmijo "Rim Tim Tagi Dim". Prejel je tudi največ glasov občinstva.


Eurovision Song Contest
Najbolj je bila Švicarju naklonjena strokovna žirija, ki ga je z glasovi ponesla do močnega vodstva. Na koncu je bilo prav to dovolj za prvo mesto, na druge mestu je s skupnim zaostankom 44 točk pristala Hrvaška.

Izjava zmagovalca po tekmovanju:Ko je bilo jasno, da je zmagovalec postal Nemo iz Švice, je pevec znova stopil na oder in zapel zmagovalno pesem "The Code". Ob koncu nastopa je nehote razbil stekleno trofejo, ob tem si je zlomil še palec na roki. Poglejte si nesrečen trenutek na Evroviziji 2024.

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Telence nedoločljivega spola...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik