VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!

Na sredni skakalnici tekme smučarjev skakalcev na olimpijskih igrah v Pjongčangu 2018 je zlato osvojil Nemec Andreas Wellinger. Drugi je bil Norvežan Johann Andre Forfang, tretji pa njegov rojak Robert Johansson. Peter Prevc je kot naš najboljši končal na 12. mestu.

V drugo je opravil izjemen skok in napredoval za kar 12 mest - pristal je pri 113 metrih in rekord skakalnice zgrešil za pičla pol metra. Je pa tik ob koncu tekme Peter Prevc s svojo simpatičnostjo v smeh spravil številne pred malimi ekrani. Kaj se je zgodilo?

Ko ga je novinarka RTV Slovenije spraševala o občutkih, se je Peter Prevc spomnil, da ne ve, na katerem mestu bo sploh končal tekmo. "Čak', kateri pa bom jaz danes sploh?" so bile njegove besede, ob katerih se je še sam pošteno nasmejal.

Oglejte si posnetek intervjuja, ki danes obkroža Slovenijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!