VIDEO: Tilen Artač zapel kot Janko Ropret: Nastop na veliko noč obkroža Slovenijo!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, skozi katero nas tudi v letošnji sezoni vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča dozi zabave in humorja.

Tokrat je ob koncu voditelj Tilen Artač zapel kot Janko Ropret, eno izmed njegovih uspešnic pa priredil tako, da je pel o praznikih ob veliki noči.

"Največja glasbena atrakcija pa nam tokrat izda, kaj je za praznike najbolj pomembno," so ob video posnetku zapisali na omrežju YouTube, kjer objavljajo številne izseke iz prej omenjene oddaje.


#kajdogaja, YouTube
V rubriki Mala terasa so tokrat priredili uspešnico "Poletna noč", ki jo je v originalu prepevala Marjana Deržaj. Slednja velja za eno največjih dam slovenske popevke - leta 1964 je prav z omenjeno pesmijo postala nesporna zmagovalka Slovenske popevke. Glasbo za uspešnico "Poletna noč" je napisal Mojmir Sepe, pod avtorico besedila se podpisuje Elza Budau.

Pri parodiji so v oddaji Kaj dogaja ime glasbenega izvajalca spremenili v Žegnanko Ropret, ime prirejene pesmi pa naslovili z "Velika noč". Prisluhnite izjemnemu nastopu Tilna Artača, ko je kot Janko Ropret prepeval o veliki noči.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Madona, kako imam tega mojstra rad!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen