VIDEO: Tilen Artač znova oponašal Angelco Likovič, nato so v studiu doživeli šok

Ustvarjalci oddaje Radio Ga Ga so se z voditeljem Sašom Hribarjem ter Tilnom Artačem spet zabavali po svoje. Izjemni imitator Artač je znova oponašal Angelco Likovič, bivšo kandidatko za predsednico države Republike Slovenije. Pred tem je Tilen Artač že obkrožil Slovenijo z oponašanjem Angelce Likovič.

A prav nič ne bi bilo v posnetku posebnega, če ne bi ob njihovih norčijah prav v istem trenutku v studio vstopila prav Angelca Likovič. Seveda tudi za ta obisk ni pozabila na svojo domačo potičko. Prisluhnite, kaj je imela povedati vsem sodelujočim na Radiu Ga Ga.
0
Boris Hribljan
Pred 2 tedni
Patička, patička!!! Če bi bila Angelca šefica bi potičko dala za slovenski grb!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!