VIDEO: To so ob petkovi prometni nesreči pri Brezovici počeli vozniki

Zavod reševalni pas je včeraj na svoji Facebook strani objavil video posnetek včerajšnjega dogajanja na primorski avtocesti, ko je med Vrhniko in Brezovico prišlo do verižnega trčenja.

Promet je tam obstal, kolona vozil pa je segala dlje od izvoza za Logatec.

V video posnetku je najprej moč opaziti prizor s prometno nesrečo, ko se je na drugi strani avtoceste promet zaustavil zaradi številnih voznikov, ki so pasli firbec. Reševalna vozila so tam obstala, nekateri vozniki pa jih za seboj sploh niso videli.

Zavod reševalni pas je obenem na Facebooku v živo oddajal dogajanje v bližini Logatca, ko skoraj nihče izmed voznikov v zastoju ni vzpostavil reševalnega pasu.


Drugi del video posnetka nam razkriva dogajanje pri izvozu Logatec, ko je v zastoju na pot moralo drugo reševalno vozilo. To je opravljalo prevoz bolne osebe iz Logatca v UKC Ljubljana, med vožnjo pa naletelo na mnoge ovire.

Nenapisano pravilo veleva, da se reševalni pas na avtocesti vzpostavi VEDNO, ko hitrost pade pod 60 km/h. Vozila moramo umakniti do skrajnih robov cestišča, tudi prek odstavnega pasu.

Poglejte si, kakšni drami so bili včeraj priča reševalci, ko je na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico prišlo do prometne nesreče!

2
Roman M
Pred 8 tedni
Upam samo da bodo tisti (v tem primeru, vsi) ki ne naredijo reševalnega pasu enkrat sami nasrkali !!
1
Lojze Smole
Pred 8 tedni
Zakaj za vraga pa nikoli ne vidim takega posnetka na TV in še kje? Potem bi se vedno vedelo kako se razvrstiti. In kje je policija da ni nikogar oglobila?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...