VIDEO: To so ob petkovi prometni nesreči pri Brezovici počeli vozniki

Zavod reševalni pas je včeraj na svoji Facebook strani objavil video posnetek včerajšnjega dogajanja na primorski avtocesti, ko je med Vrhniko in Brezovico prišlo do verižnega trčenja.

Promet je tam obstal, kolona vozil pa je segala dlje od izvoza za Logatec.

V video posnetku je najprej moč opaziti prizor s prometno nesrečo, ko se je na drugi strani avtoceste promet zaustavil zaradi številnih voznikov, ki so pasli firbec. Reševalna vozila so tam obstala, nekateri vozniki pa jih za seboj sploh niso videli.

Zavod reševalni pas je obenem na Facebooku v živo oddajal dogajanje v bližini Logatca, ko skoraj nihče izmed voznikov v zastoju ni vzpostavil reševalnega pasu.


Drugi del video posnetka nam razkriva dogajanje pri izvozu Logatec, ko je v zastoju na pot moralo drugo reševalno vozilo. To je opravljalo prevoz bolne osebe iz Logatca v UKC Ljubljana, med vožnjo pa naletelo na mnoge ovire.

Nenapisano pravilo veleva, da se reševalni pas na avtocesti vzpostavi VEDNO, ko hitrost pade pod 60 km/h. Vozila moramo umakniti do skrajnih robov cestišča, tudi prek odstavnega pasu.

Poglejte si, kakšni drami so bili včeraj priča reševalci, ko je na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico prišlo do prometne nesreče!

2
Roman M
Pred 17 tedni
Upam samo da bodo tisti (v tem primeru, vsi) ki ne naredijo reševalnega pasu enkrat sami nasrkali !!
1
Lojze Smole
Pred 17 tedni
Zakaj za vraga pa nikoli ne vidim takega posnetka na TV in še kje? Potem bi se vedno vedelo kako se razvrstiti. In kje je policija da ni nikogar oglobila?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"