VIDEO: To so ob petkovi prometni nesreči pri Brezovici počeli vozniki

Zavod reševalni pas je včeraj na svoji Facebook strani objavil video posnetek včerajšnjega dogajanja na primorski avtocesti, ko je med Vrhniko in Brezovico prišlo do verižnega trčenja.

Promet je tam obstal, kolona vozil pa je segala dlje od izvoza za Logatec.

V video posnetku je najprej moč opaziti prizor s prometno nesrečo, ko se je na drugi strani avtoceste promet zaustavil zaradi številnih voznikov, ki so pasli firbec. Reševalna vozila so tam obstala, nekateri vozniki pa jih za seboj sploh niso videli.

Zavod reševalni pas je obenem na Facebooku v živo oddajal dogajanje v bližini Logatca, ko skoraj nihče izmed voznikov v zastoju ni vzpostavil reševalnega pasu.


Drugi del video posnetka nam razkriva dogajanje pri izvozu Logatec, ko je v zastoju na pot moralo drugo reševalno vozilo. To je opravljalo prevoz bolne osebe iz Logatca v UKC Ljubljana, med vožnjo pa naletelo na mnoge ovire.

Nenapisano pravilo veleva, da se reševalni pas na avtocesti vzpostavi VEDNO, ko hitrost pade pod 60 km/h. Vozila moramo umakniti do skrajnih robov cestišča, tudi prek odstavnega pasu.

Poglejte si, kakšni drami so bili včeraj priča reševalci, ko je na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico prišlo do prometne nesreče!

2
Roman M
Pred 2 meseci
Upam samo da bodo tisti (v tem primeru, vsi) ki ne naredijo reševalnega pasu enkrat sami nasrkali !!
1
Lojze Smole
Pred 2 meseci
Zakaj za vraga pa nikoli ne vidim takega posnetka na TV in še kje? Potem bi se vedno vedelo kako se razvrstiti. In kje je policija da ni nikogar oglobila?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!