VIDEO: Tovornjakar iz Bosne obkroža Evropo! To je počel na snegu...

Ko misliš, da si videl že vse, se na spletu pojavi nekdo, ki te vedno znova pusti brez besed. Celotno Evropo in Balkan danes obkroža videoposnetek tovornjakarja iz Bosne in Hercegovine, ko je ta s svojim manjšim tovornjakom na relaciji Tuzla - Bijeljina prikazal svoj poseben talent.

Na zasneženi cesti se je prepustil driftarskim užitkom, da bi svetu tako pokazal, da se da s prav vsakim vozilom voziti "na počez". Njegove podvige je na kamero posnel voznik za njim, posnetek pa delil na spletu.

Mnogi komentatorji občudujejo njegovo znanje, nekateri pa so nad početjem voznika naravnost zgroženi. Nenazadnje le vozi težak tovornjak, ki lahko ob trčenju z osebnim vozilom povzroči pravo tragedijo...
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Fanteju se je zahotelo malo driftati. Kamion pa j očitno bil prazen, da so se kolesa tako živahno vrtela v prazno. Kaj bi šele počel s kakim športnim vozom in z enimi 200 konji...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom