VIDEO: Tovornjakar iz Bosne obkroža Evropo! To je počel na snegu...

Ko misliš, da si videl že vse, se na spletu pojavi nekdo, ki te vedno znova pusti brez besed. Celotno Evropo in Balkan danes obkroža videoposnetek tovornjakarja iz Bosne in Hercegovine, ko je ta s svojim manjšim tovornjakom na relaciji Tuzla - Bijeljina prikazal svoj poseben talent.

Na zasneženi cesti se je prepustil driftarskim užitkom, da bi svetu tako pokazal, da se da s prav vsakim vozilom voziti "na počez". Njegove podvige je na kamero posnel voznik za njim, posnetek pa delil na spletu.

Mnogi komentatorji občudujejo njegovo znanje, nekateri pa so nad početjem voznika naravnost zgroženi. Nenazadnje le vozi težak tovornjak, ki lahko ob trčenju z osebnim vozilom povzroči pravo tragedijo...
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Fanteju se je zahotelo malo driftati. Kamion pa j očitno bil prazen, da so se kolesa tako živahno vrtela v prazno. Kaj bi šele počel s kakim športnim vozom in z enimi 200 konji...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!