VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!

Hrvaško je včeraj zgrozil video posnetek, v katerem se je tovornjakar z zagrebškimi registrskimi tablicami odločil za zares nespametno prehitevanje.

Celoten prizor je posnela kamera v enem izmed tovornjakov, prekrškarju pa zdaj grozi visoka globa in celo odvzem vozniškega dovoljenja!

Na cesti proti kraju Starigrad v bližini Zadra je na nepreglednem odseku mnoge voznike zgrozil tovornjakar, ko se je kar prek polne črte odločil za nespametno prehitevanje.

S svojo vožnjo je ogrozil vse udeležence v prometu, le sreči pa se lahko voznik zahvali, da mu v tistem trenutku nihče ni pripeljal naproti.

Mnogi hrvaški državljani zahtevajo ostro kazen za voznika - policisti, ki so video posnetek objavili na Facebook omrežju, so bili v opisu jasni: "Pa ovo je za odstrel."

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Tudi prehitevani ni nič dosti manjši biser. Taki imajo namreč navado, da tiščijo gas kot blesavi. Pod nujno bi kretena moral spustiti naprej, morda tudi nekoliko zavreti.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!