VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!

Hrvaško je včeraj zgrozil video posnetek, v katerem se je tovornjakar z zagrebškimi registrskimi tablicami odločil za zares nespametno prehitevanje.

Celoten prizor je posnela kamera v enem izmed tovornjakov, prekrškarju pa zdaj grozi visoka globa in celo odvzem vozniškega dovoljenja!

Na cesti proti kraju Starigrad v bližini Zadra je na nepreglednem odseku mnoge voznike zgrozil tovornjakar, ko se je kar prek polne črte odločil za nespametno prehitevanje.

S svojo vožnjo je ogrozil vse udeležence v prometu, le sreči pa se lahko voznik zahvali, da mu v tistem trenutku nihče ni pripeljal naproti.

Mnogi hrvaški državljani zahtevajo ostro kazen za voznika - policisti, ki so video posnetek objavili na Facebook omrežju, so bili v opisu jasni: "Pa ovo je za odstrel."

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tudi prehitevani ni nič dosti manjši biser. Taki imajo namreč navado, da tiščijo gas kot blesavi. Pod nujno bi kretena moral spustiti naprej, morda tudi nekoliko zavreti.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15