VIDEO: Tragedija v Srbiji: 14-letni učenec s pištolo umoril najmanj 8 otrok!

Iz okoliša Vračar v Beogradu poročajo o grozljivi tragediji, za katero je poskrbel 14-letni fant.

Učenec sedmega razreda osnovne šole je med strelskim pohodom ubil osem učencev in varnostnika, ranjenih naj bi bilo več oseb.

"Dobil je cvek pri zgodovini in takrat je znorel. Potegnil je pištolo, streljal na učiteljico v kabinetu, potem pa še na sošolce. On ima sicer same petke, pravimo mu piflar," so po strelskem napadu povedali učenci Osnovne šole Vladislav Ribnikar v samem središču Beograda. Gre za največjo strelsko tragedijo na osnovnih šolah v Srbiji.

Mediji sicer poročajo, da naj bi strelec najprej napadel varnostnika in ga hladnokrvno ustrelil, nato naj bi umoril še tri dekleta, ki jih je srečal na šolskem hodniku. Od tam naj bi vstopil v razred, kjer je potekal pouk zgodovine in ustrelil učiteljico, nato je streljal še proti sošolcem. Več otrok naj bi se vrglo nanj, da bi ga razorožili, a je 14-letnik streljal tudi na tleh in ubil več otrok.

Izpoved učenke po strelskem napadu:


Mediji poročajo, da se je strelski napad zgodil nekaj po osmi uri zjutraj, število smrtnih žrtev in ranjenih pa ni še povsem jasno. Po zadnjih podatkih je bilo ubitih osem učencev in varnostnik, huje naj bi bilo ranjenih še šest učencev in učiteljica zgodovine.

Aretacija 14-letnika pred šolo:


14-letni učenec naj bi streljal z očetovo pištolo, s sabo pa naj bi imel tudi pet nabojnikov in celo molotovko. Policisti so ga aretirali na dvorišču šole in ga odpeljali v pripor - prihajal naj bi iz urejene, celo elitne beograjske družine, bil pa naj bi odličnjak.

V ŽIVO izpred beograjske šole:

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Zgleda, da so učitelji v večji nevarnosti, kot policaji.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!