VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovite prizore naše prelepe Slovenije iz zraka.

Avstrijski turist Samuel Ghete je v preteklem mesecu avgustu obiskal našo deželo, s pomočjo drona pa posnel izjemne kadre naših naravnih lepot.

Video posnetek, ki ga je Samuel objavil na svojem YouTube kanalu, je tam že prava uspešnica - med komentarji lahko zasledimo pohvale avtorju, pa tudi številne pohvale na račun naravnih lepot naše prelepe države.


Samuel Ghete, YouTube
Samuel je ob video posnetku zapisal, da je meseca avgusta obiskal Slovenijo, med pohajkovanjem pa iz zraka posnel številne lepote. Slovenijo je opisal kot skriti dragulj v osrčju Evrope, ob tem pa dodal, da turisti nad našo deželo nikakor ne bodo razočarani. Najbolj je bil navdušen nad Julijskimi Alpami, pa tudi nad Blejskim in Bohinjskim jezerom.

Poglejte si izjemen video posnetek avstrijskega turista, pri katerem lahko spremljamo lepoto Slovenije iz zraka. Se sploh zavedamo, v kako lepi deželi živimo?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let