VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morje

Iz ugledne restavracije Gente di Mare na Sardiniji prihaja video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor.

Švicarska turistka je tam namreč naročila živega jastoga v vrednosti 200 evrov, nato pa žival rešila in jo izpustila nazaj v morje.

Solastnik restavracije Antonio Fasolino je pred tem v kuhinji stehtal živega jastoga - tehtal je skoraj dva kilograma, njegova vrednost pa je bila 200 evrov. Po protokolu so še živega jastoga prinesli do gostje, ta pa je delavcem dejala, da ga bo izpustila nazaj v morje.

"Najprej sem mislil, da se šali. Ko sem videl, kako vesela in navdušena je bila, je ganila tudi mene. Bila je presrečna, da je jastogu rešila življenje," je ob prizoru povedal Fasolino.

Poglejte si trenutek, ko je švicarska turistka v ugledni restavraciji v Italiji plačala jastoga, nato pa mu rešila življenje tako, da ga je izpustila nazaj v morje.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kapo dol pred to gospo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!