VIDEO: V gozdu naletel na medvedko z mladičem: Posnetek te bo pustil brez besed!

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek iz Rusije, ob katerem so mnogi spletni uporabniki ostali brez besed.

Moški je posnel trenutek v gozdu, ko se je družil z mamo medvedko in njenim mladičkom, nenavadna zgodba pa je navdušila svetovno javnost.

Video posnetek, ki je pristal na omrežju YouTube v preteklih mesecih, je tam že prava uspešnica. Do danes je prizor z mamo medvedko v gozdu dosegel že več kot 250.000 ogledov in prevzel številne gledalce.


Мишкина Берлога, YouTube
Spremljamo lahko prizor, ko je Mikhail v gozdu snemal medvedjega mladička, nato se mu je kmalu približala mama medvedka. Mnogi bi ob tem pričakovali, da bo srečanje vodilo v tragedijo, a se je zgodilo ravno nasprotno. Medvedka je moškemu pustila, da jo celo boža, brez težav pa se je lahko približal tudi njenemu mladiču.

Mikhail na svojem YouTube kanalu objavlja številne video posnetke, pri katerem lahko spremljamo njegovo druženje z medvedko. Tekom let sta namreč stkala prijateljsko vez, v odmaknjenem kraju pa živita v sožitju. Poglejte si nenavaden prizor, pri katerem lahko spremljamo druženje moškega in medvedke z mladičkom.
0
Uros Lukec
Pred 2 tedni
itak, da medvedka že kar dobro pozna snemalca, ker bi ga drugače že raztrgala.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Če bi medvedka bila bolj odločna ji jaz ne bi nič zameril....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen