VIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!

Tudi pri nas vožnja skozi krožišče veliko voznikom, predvsem starejšim, povzroča težave. A takim težavam, kot so bili priča v srbskem mestu Užice, res ne vidimo vsak dan. Tam so namreč v ponedeljek odprli prvo krožišče, ki je številnim voznikom povzročalo nemalo težav.

Avtor posnetka je zapisal, da je očitno vožnja skozi krožišče za vsaj nekatere znanstvena fantastika. Video posnetek iz nadzorne kamere je hitro zaokrožil po internetu ter mnoge pustil v smehu.

Oglejte si, kaj je storil en izmed voznikov.
0
Yasmin Fiser
Pred 22 tedni
a je kaj cudnega???Kultura voznikov se vidi po znanju,ki ga nimajo.Kupljeni izpiti....itak se ve kako se tam delajo izpiti in sole....
1
Andrej Furman
Pred 24 tedni
doživel že v Sloveniji, na Gorenjskem, pri Bledu Radovljici
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuKaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...Grozljivka na avtocesti, vozil je v nasprotno smer in povzročil hudo nesrečoPoljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!VIDEO: Šok za slovenske gasilce, do kraja nesreče so se morali prebijati pešRibič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: Nasmejali se boste do solz! Tako velikega ima naš kuhar Bine...VIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!Komotar Minuta objavil posnetek, Denise Dame mu je hotela vzeti nagradoVIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiNORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeDuhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!To je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!Na polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Iz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!VIDEO: Kangler brez dlake na jeziku obkrožil Slovenijo. Je povedal prav?