VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loteriji

Vedeževalec Blaž je te dni na družbenih omrežjih objavil video posnetek klica iz ene izmed preteklih oddaj, ob katerem je še sam ostal brez besed.

Poklicala ga je namreč gledalka, ki mu je povedala, da je z njegovimi številkami zadela na avstrijski loteriji.

"A se vi hecate? Vi to resno? A res velik? Več kot 10.000 evrov? Več kot 100.000?" je začudeno dejal vedeževalec Blaž, ko mu je gledalka sporočila veselo novico. Njenim besedam sprva ni verjel niti sam.


vedezevalecblaz, TikTok
Gledalka mu je namreč sporočila, da je s pomočjo njegovih številk, ki jih je napovedal v eni izmed preteklih oddaj, zadela "večjo vsoto denarja" na eni izmed avstrijskih loterij. Potrdila je, da gre za več kot 100.000 evrov, ob tem pa jo je zanimalo, kako bo uredila z davkom ter kdaj bo denar na njenem bančnem računu.

Po besedah vedeževalca Blaža pa omenjena gledalka ni bila edina, ki ga je prosila za srečne številke. Povedal je prigodo o ženski s Ptuja, ki je prehitro obupala - če bi upoštevala njegove napovedi, bi na enem izmed loterijskih žrebov zadela kar 16 milijonov evrov.

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Le kdo bi to verjel...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen