VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...

Preteklo nedeljo so v popoldanskih urah na Danskem protestniki za pravice živali izvedi šest ur dolg protest, ob katerem so onemogočili dostop v McDonalds poslovalnico.

Med zbranimi protestniki so bili vegani in vegetarijanci, ti pa so ob protestu kmalu dobili poučno lekcijo!

Sprva so vstop v restavracijo preprečevali vsakemu, ki je želel jesti, nato pa so kmalu naleteli na napačnega. Pred restavracijo je prišel pravi velikan, ki si je zaželel mesnega hamburgerja.

Ker mu vegani in vegetarijanci niso dovolili vstopa, je pravico vzel v svoje roke!

Najprej je množico zbranih protestnikov odrinil, se prikradel v restavracijo, nato pa vse še pošteno nadrl. Je velikan iz Danske storil prav? Poglejte si, kakšen prizor so protestniki posneli na kamero!
0
Ludvik Kolbl
Pred 1 mesecem
Dobre živce je imel da ni kerga konkretno podučil kaj se grejo
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!