VIDEO: Vzgojiteljice v vrtcu z masko strašile otroke, ukrepala je policija

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz vrtca Lil' Blessing Child Care & Learning Center, ki se nahaja v ameriškem mestu Hamilton.

Tam so si vzgojiteljice drznile preveč - na glavo so si nadele strašljivo masko, nato pa do solz večkrat prestrašile nedolžne otroke.

Ko so malčki sedeli za mizo, je do njih pristopila vzgojiteljica z masko iz filma Krik (Scream), s tem pa do pošteno prestrašila otroke. Vzgojiteljice so nespametno početje večkrat ponovile, celotno dogajanje pa posnele in objavile na spletu. Video posnetek je sprožil val kritik in zgražanja med spletnimi uporabniki.

Eden izmed posnetkov, ki so ga objavile vzgojiteljice:


Početje vzgojiteljic so številni prijavili policiji, ki je po preiskavi aretirala pet vzgojiteljic. Štiri so obtožene zlorabe otrok, ena izmed njih pa sodelovanja, saj nespametnega početja ostalih vzgojiteljic ni prijavila.

Lastnica vrtca za dogajanje ni vedela, vse vpletene pa je po ogledu video posnetkov odpustila. Vzgojiteljice se bodo morale zagovarjati še pred sodiščem. Kakšno kazen bi si zaslužile za takšno nizkotno početje?


0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Koze bedaste nepotešene...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Slovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomRebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovSlovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!Prenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnik