VIDEO: Vzgojiteljice v vrtcu z masko strašile otroke, ukrepala je policija

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz vrtca Lil' Blessing Child Care & Learning Center, ki se nahaja v ameriškem mestu Hamilton.

Tam so si vzgojiteljice drznile preveč - na glavo so si nadele strašljivo masko, nato pa do solz večkrat prestrašile nedolžne otroke.

Ko so malčki sedeli za mizo, je do njih pristopila vzgojiteljica z masko iz filma Krik (Scream), s tem pa do pošteno prestrašila otroke. Vzgojiteljice so nespametno početje večkrat ponovile, celotno dogajanje pa posnele in objavile na spletu. Video posnetek je sprožil val kritik in zgražanja med spletnimi uporabniki.

Eden izmed posnetkov, ki so ga objavile vzgojiteljice:


Početje vzgojiteljic so številni prijavili policiji, ki je po preiskavi aretirala pet vzgojiteljic. Štiri so obtožene zlorabe otrok, ena izmed njih pa sodelovanja, saj nespametnega početja ostalih vzgojiteljic ni prijavila.

Lastnica vrtca za dogajanje ni vedela, vse vpletene pa je po ogledu video posnetkov odpustila. Vzgojiteljice se bodo morale zagovarjati še pred sodiščem. Kakšno kazen bi si zaslužile za takšno nizkotno početje?


0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Koze bedaste nepotešene...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!