VIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!

Mnogi mladi so pošteno razvajeni, kar dokazuje tudi video posnetek iz Indije. Tam je neki najstnik za rojstni dan dobil vozilo znamke BMW, nad darilom pa ni skrival razočaranja.

Želel si je namreč Jaguarja...

Iz zvezne države Harjana na severu Indije prihaja video posnetek, ki je na spletu čez noč postal uspešnica. Starši so razvajenemu Indijcu za rojstni dan kupili BMW, a je bil nad darilom tako razočaran, da je vozilo preprosto porinil v reko. Sam si je namreč želel Jaguarja, a so mu starši namesto omenjenega vozila kupili vozilo znamke BMW.

Besni mladenič je vozilo porinil v reko, neuradno pa naj bi si nato premislil in s pomočjo domačinov skušal rešiti vozilo. BMW naj bi njegove starše stal okoli 43.000 evrov.

Poglejte si, s kakšno potezo je mnoge zgrozil najstnik, ko starši niso upoštevali njegove "skromne" želje...
1
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Hitri, saj te razumem in se mi celo smiliš, a jaz vozim motor in avto. Nemški, če te tudi to kaj mantra...
0
Hitri Voznik
Pred 29 tedni
Škoda, lahko bi ga podaril JekleniPesti, ki mora hoditi peš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na nogeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaMotorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerPosnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?Paralizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiSMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihVIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"V šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Ladja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo