VIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!

Mnogi mladi so pošteno razvajeni, kar dokazuje tudi video posnetek iz Indije. Tam je neki najstnik za rojstni dan dobil vozilo znamke BMW, nad darilom pa ni skrival razočaranja.

Želel si je namreč Jaguarja...

Iz zvezne države Harjana na severu Indije prihaja video posnetek, ki je na spletu čez noč postal uspešnica. Starši so razvajenemu Indijcu za rojstni dan kupili BMW, a je bil nad darilom tako razočaran, da je vozilo preprosto porinil v reko. Sam si je namreč želel Jaguarja, a so mu starši namesto omenjenega vozila kupili vozilo znamke BMW.

Besni mladenič je vozilo porinil v reko, neuradno pa naj bi si nato premislil in s pomočjo domačinov skušal rešiti vozilo. BMW naj bi njegove starše stal okoli 43.000 evrov.

Poglejte si, s kakšno potezo je mnoge zgrozil najstnik, ko starši niso upoštevali njegove "skromne" želje...
1
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Hitri, saj te razumem in se mi celo smiliš, a jaz vozim motor in avto. Nemški, če te tudi to kaj mantra...
0
Hitri Voznik
Pred 7 dnevi
Škoda, lahko bi ga podaril JekleniPesti, ki mora hoditi peš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!