VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!

Te dni je splet obkrožil prizor na preteklem evropskem prvenstvu v odbojki, kjer so naši fantje osvojili odlično tretje mesto.

Evropska odbojkarska zveza je na omrežju Facebook objavila video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden trenutek med tekmo Slovenija - Poljska.

Na svoji Facebook strani so te dni objavili posnetek s tekme Slovenija - Poljska, ko je poljski odbojkar Aleksander Śliwka stekel na našo stran, tam pa nesrečno trčil v selektorja slovenske odbojkarske reprezentance Gheorgheja Crețuja.

Gre za stara znanca, saj je Crețu treniral tudi Śliwko. Po trčenju je sledila športna gesta, kjer sta se oba objela in se drug drugemu opravičila. Prizor, ki ga je Evropska odbojkarska zveza objavila na omrežju Facebook, je do danes tam dosegel že skoraj 2 milijona ogledov.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor med preteklo tekmo Slovenija - Poljska na EP 2023 v odbojki, ko se je poljski odbojkar zaletel v slovenskega selektorja.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!Tanja Žagar navdušila s plesom: Špela Grošelj v ozadju pela slovensko uspešnico!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!Starejši par si je v hiši uredil stanovanje: Čudovita podoba, ki te prevzame!VIDEO: Dramatičen prizor iz BiH: Niso mu plačali dela, pravico je vzel v svoje roke!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuPošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!Izjemna podpora za slovenske nogometaše: Tako so jih pozdravili nemški navijači!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ostrostrelec skozi ekran ustrelil ugrabiteljaDr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!