VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...

Človeška neumnost in želja po prepoznavnosti resnično nimata meja. To je te dni dokazal tudi par, ki je na spletu objavil potegavščino, za katero so mnogi prepričani, da na splet niti ne sodi.

Mož je svoji ženi med spanjem čez oči in obrvi prilepil depilacijski trak, nato se je drama šele dobro začela...

The CAN Family je precej svež Youtube kanal, na katerem zakonca objavljata potegavščine. Ker je žena pred tem svojega moža za nos potegnila tako, da je na njegovo nogo prilepila depilacijski trak, se ji je mož te dni maščeval. In to na kakšen način...

Med spanjem je svoji ženi čez obraz prilepil depilacijski trak, nato pa njen odziv posnel na kamero in video posnetek delil na spletu.

Žena ni bila prav nič vesela, na koncu pa se je le vse skupaj dobro izšlo - depilacijski trak je odstranila, obrvi pa so ostale na pravem mestu. Mnogi zdaj ženo spodbujajo, naj se od svojega moža loči.

Kako bi se odzvali vi, če bi vam partner med spanjem čez obrvi in oči prilepil depilacijski trak?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati