VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...

Človeška neumnost in želja po prepoznavnosti resnično nimata meja. To je te dni dokazal tudi par, ki je na spletu objavil potegavščino, za katero so mnogi prepričani, da na splet niti ne sodi.

Mož je svoji ženi med spanjem čez oči in obrvi prilepil depilacijski trak, nato se je drama šele dobro začela...

The CAN Family je precej svež Youtube kanal, na katerem zakonca objavljata potegavščine. Ker je žena pred tem svojega moža za nos potegnila tako, da je na njegovo nogo prilepila depilacijski trak, se ji je mož te dni maščeval. In to na kakšen način...

Med spanjem je svoji ženi čez obraz prilepil depilacijski trak, nato pa njen odziv posnel na kamero in video posnetek delil na spletu.

Žena ni bila prav nič vesela, na koncu pa se je le vse skupaj dobro izšlo - depilacijski trak je odstranila, obrvi pa so ostale na pravem mestu. Mnogi zdaj ženo spodbujajo, naj se od svojega moža loči.

Kako bi se odzvali vi, če bi vam partner med spanjem čez obrvi in oči prilepil depilacijski trak?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet