VIDEO: Zgroženi tudi poljski reševalci: To so prizori, ki so jim priča na cesti!

Mnogi slovenski vozniki se strinjamo, da naša kultura na cestah ne more biti nekaj, s čimer bi se lahko hvalili.

Številni vozniki se namreč obnašajo arogantno, a takšnim prizorom nismo priča le v naši državi...

V preteklem mesecu so na spletu nekatere prizore z avtocest delili tudi poljski reševalci. Ob kompilaciji nekaj posnetkov so zapisali, da so naravnost zgroženi nad dejstvom, da mnogi vozniki glasnih siren in rotacijskih modrih luči sploh ne upoštevajo.

V posnetku je moč videti nekaj voznikov, ki se reševalnemu vozilu med intervencijo niso hoteli umakniti. Pomagalo ni niti glasno hupanje reševalcev.

Poglejte si, kakšnim prizorom so med številnimi intervencijami priča reševalci na Poljskem. Več kot očitno je, da je kultura voznikov na psu tudi v drugih državah, ne le v Sloveniji.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Enako, kot pri nas. Pred rešilcem bi morala prostor zagotavljati kaka Patria z veliko žlico spredaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju