VIDEO: Zmago Jelinčič dregnil v osje gnezdo, voditeljica ga je takoj prekinila

V oddaji Tarča so v četrtek gostili 11 predstavnikov oblasti, govor pa je tekel o reformah in proračunu.

Mnogi gledalci so na spletu izrazili svoje nestrinjanje z vodenjem oddaje, saj je voditeljica Erika Žnidaršič med komentarji velikokrat skakala v besedo.

Tako je bilo tudi v trenutku, ko je očitno v osje gnezdo dregnil Zmago Jelinčič. Poslanec in predsednik stranke SNS je veliko prahu dvignil že s svojo izjavo v uvodnem delu oddaje Tarča, ko je dejal, da bi morali določene postaviti pred zid.

Poglejte še: Zmago Jelinčič udaril v Tarči, voditeljica Erika Žnidaršič šokirana

V nadaljevanju pa je Zmaga Jelinčiča zmotilo dejstvo, da so javni zavodi v Sloveniji v številne tuje države nakazali več kot 3 milijarde evrov. Izpostavil je tudi RTV Slovenija, ki je pravtako na milijone evrov denarja nakazal v tujino. In ko je našteval države, kamor je romal denar, mu je besedo večkrat hotela odvzeti voditeljica Erika Žnidaršič, a se poslanec stranke SNS ni dal.

Na spletu se je vnela razprava, da ne razumejo, zakaj v oddajo povabijo politike, potem pa jim določenih stvari ne dovolijo povedati do konca. Pravijo še, da je več kot očitno, da je Zmago Jelinčič dregnil v osje gnezdo ter mnogim stopil na žulj. RTV Slovenija je namreč le javna ustanova, ki jo plačujemo tudi državljani Republike Slovenije.
0
Silvana Kalin
Pred 2 tedni
Ma prav nič ni bila šokirana.... saj je vajena takih in drugačnih. Kako bi pa vi reagirali ?
Zmago Jelinčič pove vsaj po pravici kar misli. Ostali pa ne govorijo in tako "samo" naredijo. Voditeljica pa MORA umirjati situacijo. Rada bi vidla Vas.
0
Blaž Ceferin
Pred 2 tedni
Res je prav povedal. Zelo žalostno, kako nihče ni odgovoren.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ja kaj pa je Erika tukaj kriva??! Zmago je povedal nekaj, kar mislimo vsi. Ona pa ima določene direktive in ni svobodna. Prav nič ni bila šokirana in Zmagota je ugnala v kozji rog, čeprav je ded, tako med nami, imel prav.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb