VIDEO: Zmago Jelinčič dregnil v osje gnezdo, voditeljica ga je takoj prekinila

V oddaji Tarča so v četrtek gostili 11 predstavnikov oblasti, govor pa je tekel o reformah in proračunu.

Mnogi gledalci so na spletu izrazili svoje nestrinjanje z vodenjem oddaje, saj je voditeljica Erika Žnidaršič med komentarji velikokrat skakala v besedo.

Tako je bilo tudi v trenutku, ko je očitno v osje gnezdo dregnil Zmago Jelinčič. Poslanec in predsednik stranke SNS je veliko prahu dvignil že s svojo izjavo v uvodnem delu oddaje Tarča, ko je dejal, da bi morali določene postaviti pred zid.

Poglejte še: Zmago Jelinčič udaril v Tarči, voditeljica Erika Žnidaršič šokirana

V nadaljevanju pa je Zmaga Jelinčiča zmotilo dejstvo, da so javni zavodi v Sloveniji v številne tuje države nakazali več kot 3 milijarde evrov. Izpostavil je tudi RTV Slovenija, ki je pravtako na milijone evrov denarja nakazal v tujino. In ko je našteval države, kamor je romal denar, mu je besedo večkrat hotela odvzeti voditeljica Erika Žnidaršič, a se poslanec stranke SNS ni dal.

Na spletu se je vnela razprava, da ne razumejo, zakaj v oddajo povabijo politike, potem pa jim določenih stvari ne dovolijo povedati do konca. Pravijo še, da je več kot očitno, da je Zmago Jelinčič dregnil v osje gnezdo ter mnogim stopil na žulj. RTV Slovenija je namreč le javna ustanova, ki jo plačujemo tudi državljani Republike Slovenije.
0
Silvana Kalin
Pred 11 tedni
Ma prav nič ni bila šokirana.... saj je vajena takih in drugačnih. Kako bi pa vi reagirali ?
Zmago Jelinčič pove vsaj po pravici kar misli. Ostali pa ne govorijo in tako "samo" naredijo. Voditeljica pa MORA umirjati situacijo. Rada bi vidla Vas.
0
Blaž Ceferin
Pred 11 tedni
Res je prav povedal. Zelo žalostno, kako nihče ni odgovoren.
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Ja kaj pa je Erika tukaj kriva??! Zmago je povedal nekaj, kar mislimo vsi. Ona pa ima določene direktive in ni svobodna. Prav nič ni bila šokirana in Zmagota je ugnala v kozji rog, čeprav je ded, tako med nami, imel prav.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo