VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v Tarči, voditeljica Erika Žnidaršič šokirana

V oddaji Tarča so sinoči gostili kar 11 predstavnikov oblasti, ki so govorili o reformah in proračunu. Mnogi gledalci pa so na spletu zapisali, da je bila pretekla oddaja zelo negledljiva, saj ni manjkalo populističnih izjav, obenem pa je bilo premalo vsebine.

Mnogi očitki pa so iz strani uporabnikov leteli tudi na voditeljico Eriko Žnidaršič, češ da polemizira in izvaja rumeno novinarstvo.

Brez indicentov pa ni minilo niti včeraj. Poslanec in predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič je že v prvih 20 minutah oddaje po mnenju voditeljice Erike Žnidaršič poskrbel za nekulturen nivo pogovora.Ko je tekel pogovor o sporni maketi za drugi tir, je poslanec dejal: »Spominja me na Shakespearove drame. Mnogo hrupa za nič. Dokler ne bomo postavili tri tipe pred zid in jih ne bomo počili, ne bo nič.« Ob teh besedah je voditeljica njegov govor ustavila in ga opozorila na neprimerne besede, Jelinčič pa je nadaljeval: »Z dušilcem, z dušilcem, da ne bi motili... Eni streljajo, jaz samo govorim. Ampak ja, bi jih počil, veste. V celi državi bi bil red.«

Preberite še: Zmago Jelinčič dregnil v osje gnezdo, Erika Žnidaršič ga je takoj prekinila

Samo na Facebook omrežju si je njegov govor v pičlem dnevu ogledalo že več kot 50.000 Slovencev, nabral pa je tudi več kot 1,3 tisoč všečkov in preko 700 delitev.

Je šel Zmago Jelinčič s temi besedami predaleč ali je le eden redkih, ki si misli mnogih upa povedati naglas? Prisluhnite, kaj je med govorom poslanca stranke SNS zaznamovalo včerajšnjo oddajo Tarča.
-1
Robert Timar
Pred 2 tedni
Ne vem kje je težava. A tokrat javnost ne sme izvedeti, kako se politika izraža, obnaša in dela (bi delala)! A to niso javni uslužbenci? Voditelji oddaj pa bi lahko imeli drugačen pristop in delali drugače ne pa da so vsaki pristranski enkrat na levo, drugič na desno?!? Kakšen odziv pa ustvarja med gledalci, pa komu mar! Glavno da se govori in nič ne naredi! A je lahko še bolje nekaterim v deželi tej?.
2
Miran Polič
Pred 2 tedni
Prav je povedal.lopovi so slo uničili
0
Fajč Smajilović
Pred 2 tedni
Je res, da se hrani iz našega denarja. Pa raje mu damo od našega denarja 5000 evrov plačo, kot da nam banda pokvarjena pokrade miljone oziroma milijarde !!! In dosti bi bilo, da poči enega, brez dušilca. Drugi bi sami odstopili. In prav je, da govori agresivno, ker dosti časa prenašamo na lep način gamad ferdamano!!! Čas je, da se že faking enkrat zbudimo iz jebenih sanj. In ne glasujemo ne za SDS, SD, SLS IN VSO DOSEDANJO GOLAZEN NA SCENI. Čas je, da glasujemo za nekaj novega. Tudi če nima ama nobenih izskušenj. Bolj slabo ne morejo voditi države, kokr jo vodijo sedanji. Erjavec se šlepa tko al tko vsepovsod. Da ne omenjam Bratuškove in še koga bi naštel. Na prejšnih volitvah je bilo toliko izbire. Ne mi fukjenci volimo SDS SD SLS ITD... Zbudite se že enkrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Ljudmila Ješovnik
Pred 2 tedni
Menim, da Jelincic pozablja, da tako agresiven govor ni nic dobrega. Kaj bi on in kaj nebi je samo njegov problem...ne pozabiti, da se hrani iz nasega denarja, ce se ne motim..

3
Dati Majestic
Pred 2 tedni
Čisto prav!!
0
Niko Locnikar
Pred 2 tedni
bodo kaznovani od strani po njihovem nas malih sLOVEncev, ki nam prenašajo samo laži
4
Dusan Pak
Pred 2 tedni
Bravo Zmago čista resnica nihče od politikov ne odgovarja le mi ubogi smrtniki bi odgovarjali.Res naj bo tihi strel .
4
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Erika ni bila prav nič šokirana. Ona je izjemna voditeljica, ki jo le redko kaj lahko gane. Po moje čudovita ženska...
5
Anica Bricman
Pred 2 tedni
Res malo preostra retorika ampak govori resnico vsi so zaščiteni kot polarni medvedi nič nebo iz tega.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb