VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v Tarči, voditeljica Erika Žnidaršič šokirana

V oddaji Tarča so sinoči gostili kar 11 predstavnikov oblasti, ki so govorili o reformah in proračunu. Mnogi gledalci pa so na spletu zapisali, da je bila pretekla oddaja zelo negledljiva, saj ni manjkalo populističnih izjav, obenem pa je bilo premalo vsebine.

Mnogi očitki pa so iz strani uporabnikov leteli tudi na voditeljico Eriko Žnidaršič, češ da polemizira in izvaja rumeno novinarstvo.

Brez indicentov pa ni minilo niti včeraj. Poslanec in predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič je že v prvih 20 minutah oddaje po mnenju voditeljice Erike Žnidaršič poskrbel za nekulturen nivo pogovora.Ko je tekel pogovor o sporni maketi za drugi tir, je poslanec dejal: »Spominja me na Shakespearove drame. Mnogo hrupa za nič. Dokler ne bomo postavili tri tipe pred zid in jih ne bomo počili, ne bo nič.« Ob teh besedah je voditeljica njegov govor ustavila in ga opozorila na neprimerne besede, Jelinčič pa je nadaljeval: »Z dušilcem, z dušilcem, da ne bi motili... Eni streljajo, jaz samo govorim. Ampak ja, bi jih počil, veste. V celi državi bi bil red.«

Preberite še: Zmago Jelinčič dregnil v osje gnezdo, Erika Žnidaršič ga je takoj prekinila

Samo na Facebook omrežju si je njegov govor v pičlem dnevu ogledalo že več kot 50.000 Slovencev, nabral pa je tudi več kot 1,3 tisoč všečkov in preko 700 delitev.

Je šel Zmago Jelinčič s temi besedami predaleč ali je le eden redkih, ki si misli mnogih upa povedati naglas? Prisluhnite, kaj je med govorom poslanca stranke SNS zaznamovalo včerajšnjo oddajo Tarča.
-1
Robert Timar
Pred 11 tedni
Ne vem kje je težava. A tokrat javnost ne sme izvedeti, kako se politika izraža, obnaša in dela (bi delala)! A to niso javni uslužbenci? Voditelji oddaj pa bi lahko imeli drugačen pristop in delali drugače ne pa da so vsaki pristranski enkrat na levo, drugič na desno?!? Kakšen odziv pa ustvarja med gledalci, pa komu mar! Glavno da se govori in nič ne naredi! A je lahko še bolje nekaterim v deželi tej?.
2
Miran Polič
Pred 11 tedni
Prav je povedal.lopovi so slo uničili
0
Fajč Smajilović
Pred 11 tedni
Je res, da se hrani iz našega denarja. Pa raje mu damo od našega denarja 5000 evrov plačo, kot da nam banda pokvarjena pokrade miljone oziroma milijarde !!! In dosti bi bilo, da poči enega, brez dušilca. Drugi bi sami odstopili. In prav je, da govori agresivno, ker dosti časa prenašamo na lep način gamad ferdamano!!! Čas je, da se že faking enkrat zbudimo iz jebenih sanj. In ne glasujemo ne za SDS, SD, SLS IN VSO DOSEDANJO GOLAZEN NA SCENI. Čas je, da glasujemo za nekaj novega. Tudi če nima ama nobenih izskušenj. Bolj slabo ne morejo voditi države, kokr jo vodijo sedanji. Erjavec se šlepa tko al tko vsepovsod. Da ne omenjam Bratuškove in še koga bi naštel. Na prejšnih volitvah je bilo toliko izbire. Ne mi fukjenci volimo SDS SD SLS ITD... Zbudite se že enkrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Ljudmila Ješovnik
Pred 11 tedni
Menim, da Jelincic pozablja, da tako agresiven govor ni nic dobrega. Kaj bi on in kaj nebi je samo njegov problem...ne pozabiti, da se hrani iz nasega denarja, ce se ne motim..

3
Dati Majestic
Pred 11 tedni
Čisto prav!!
0
Niko Locnikar
Pred 11 tedni
bodo kaznovani od strani po njihovem nas malih sLOVEncev, ki nam prenašajo samo laži
4
Dusan Pak
Pred 11 tedni
Bravo Zmago čista resnica nihče od politikov ne odgovarja le mi ubogi smrtniki bi odgovarjali.Res naj bo tihi strel .
4
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Erika ni bila prav nič šokirana. Ona je izjemna voditeljica, ki jo le redko kaj lahko gane. Po moje čudovita ženska...
5
Anica Bricman
Pred 11 tedni
Res malo preostra retorika ampak govori resnico vsi so zaščiteni kot polarni medvedi nič nebo iz tega.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo