Volčji mladički v ljubljanskem živalskem vrtu, ki te bodo prevzeli s podobo

Na spletu je te dni pristal video posnetek iz Ljubljanskega živalskega vrta, pri katerem lahko spremljamo volčje mladičke.

Video posnetek je zgolj na omrežju Facebook dosegel več kot 20.000 ogledov, številni spletni komentatorji pa so nad podobo malih mladičkov navdušeni.

"V ZOO Ljubljana imamo ponovno volčje mladičke! Sredi aprila nas je mamica Freya razveselila z mladičkoma, ki te dni že pohajkujeta po ogradi. Trenutno naš trop potrebuje veliko miru, zato se vam zahvaljujemo, da ste v okolici njihove ograde mirni in tihi in da razumete, da mladički, tako kot naši dojenčki, potrebujejo veliko spanja in jih med svojim obiskom morda ne boste videli," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani ZOO Ljubljana.

Prav zato so na spletu objavili video posnetek, pri katerem lahko v prekrasnih prizorih uživate kar prek spleta. Volčja mladička sta s svojo simpatično podobo prevzela že številne ljubitelje živali.

Poglejte si dva mala volčja mladička, ki ju je volkulja Freya skotila pred mesecem dni. Ste mladičke tudi sami opazili ob obisku ljubljanskega živalskega vrta?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!