Voznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki teži

Človeška neumnost resnično nima meja. To smo spoznali ob mnogih posnetkih, ki so pristali na spletu, tokrat pa je omenjeno dejstvo znova potrdil voznik avtobusa iz kraja Beaver v ameriški zvezni državi Arkansas.

Voznik namreč ni upošteval prometnega znaka, ki je stal pred mostom.

Znak je namreč veleval prepoved vožnje za vsa vozila, katerih masa presega 10 ton, a se je voznik avtobusa kljub temu zapeljal čez most. Njegovo vozilo je namreč po podatkih avtorja video posnetka tehtalo okoli 13 ton.

Na srečo se most ob vožnji avtobusa ni porušil, so pa očividci na kamero posneli prizor, ki ti v kosti požeene strah. Most se je namreč pošteno povesil, voznik avtobusa pa bo po vsej verjetnosti za svoje nespametno dejanje bil kaznovan.

Poglejte si, kakšno nepremišljeno napako si je privoščil voznik avtobusa!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Če most ne bi visel na zajlah bi bilo "veselo"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet