Voznik "driftal" z avtomobilom Smart: Končalo se je tako, kot si predstavljate!

Na spletu je te dni pristal nov video posnetek, v katerem je moč videti nespametno dejanje mladeniča.

Ta je na svoje prijatelje hotel narediti vtis tako, da se je z vozilom znamke Smart skušal pokazati v znanju "driftanja" in podobnih vragolij.

A ker je Smart vozilo zelo majhno, obenem pa ima težišče precej visoko, je bil to pravi recept za katastrofo. In res se je zgodilo to, kar si mnogi predstavljamo!

Nekajkrat se je mladenič z visoko hitrostjo peljal skozi oster zavoj, njegovega veselja pa je bilo kmalu konec. Z vozilom se je prevrnil, prijatelj pa je celotno dramo posnel na kamero.

Poglejte si, kakšen bo po vsej verjetnosti rezultat, če si boste z avtomobilom znamke Smart drznili preveč. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Meni bi se v taki avto bilo nerodno vsesti. Morda tudi nemogoče, ker vagnem 160kg. Spucan...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!