Voznik "driftal" z avtomobilom Smart: Končalo se je tako, kot si predstavljate!

Na spletu je te dni pristal nov video posnetek, v katerem je moč videti nespametno dejanje mladeniča.

Ta je na svoje prijatelje hotel narediti vtis tako, da se je z vozilom znamke Smart skušal pokazati v znanju "driftanja" in podobnih vragolij.

A ker je Smart vozilo zelo majhno, obenem pa ima težišče precej visoko, je bil to pravi recept za katastrofo. In res se je zgodilo to, kar si mnogi predstavljamo!

Nekajkrat se je mladenič z visoko hitrostjo peljal skozi oster zavoj, njegovega veselja pa je bilo kmalu konec. Z vozilom se je prevrnil, prijatelj pa je celotno dramo posnel na kamero.

Poglejte si, kakšen bo po vsej verjetnosti rezultat, če si boste z avtomobilom znamke Smart drznili preveč. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Meni bi se v taki avto bilo nerodno vsesti. Morda tudi nemogoče, ker vagnem 160kg. Spucan...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju