Voznik iz Nemčije potiskal nespametne protestnike, ki so stali sredi ceste

Splet je obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor iz Nemčije.

Tam je skupina protestnikov blokirala promet, eden izmed voznikov pa je imel vsega dovolj in dva protestnika z avtomobilom potiskal več metrov.

Video posnetek, ki je te dni pristal na omrežju YouTube, je do danes zgolj na omenjenem omrežju dosegel že več kot pol milijona ogledov. Mnogi spletni komentatorji so obsodili nespametno početje protestnikov.

Nemška skupina Letzte Generation, ki se bori proti prenehanju uporabe fosilnih goriv, je te dni v Nemčiji znova organizirala proteste. Iz tam prihaja posnetek, ko sta se dva protestnika nastavila pred avtomobil, voznik slednjega pa ob njihovem početju ni imel potrpljenja.

Je voznik avtomobila znamke Peugeot storil prav ali je šel s svojim početjem predaleč? Poglejte si prizor iz Nemčije, ki je te dni zaokrožil po spletu.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Moral bi ustaviti, dati v rikverc, potem pa kar najbolj sunkovito speljati za dva ali tri metre nazaj. Tedaj bi protestnika kušnila cesto...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?