Voznik iz Srbije pogledal, če prihaja vlak, nato je pred vlakom zapeljal na tire

Te dni se je na spletu znova razširil nenavaden prizor iz Srbije, pri katerem lahko spremljamo nespametno potezo enega izmed voznikov.

Ta je pred železniškim prehodom izstopil iz vozila in pogledal, če je vlak že blizu, nato pa pred vlakom zapeljal na železniške tire.

Video posnetek, ki so ga pred leti objavili na spletu, je do danes dosegel že več kot 100.000 ogledov. Še vedno velja kot močno opozorilo, zakaj ob spuščenih zapornicah nikoli ne smemo zapeljati čez železnico.


Djordje Stojkovic, YouTube
Spremljamo lahko prizor iz srbskega mesta Vreoci, kjer je voznik poskrbel za nespametno potezo. Najprej je izstopil iz vozila in pogledal, kako daleč je vlak, nato pa zapeljal čez železnico in se v zadnjih sekundah rešil pred tragedijo.

Vlak je namreč zadel njegovo vozilo, a se je zgolj trenutek pred tem moški rešil, ko je izstopil iz vozila. Brez dvoma razlog, zakaj moramo biti zelo pazljivi ob prehodih čez železniške tire.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Tudi če ne bi izstopil iz vozilas mu ne bi bilo nič. Vlak je avto samo malo počohal. Sam mislim, da mu je avto crknil. Seveda pa mora kreten za to dejanje prejeti še diplomo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen